Ураганке гаје наду да је 8 наш нови срећан број!

Након феноменалног наступа Ураганки на Евровизији на ком су побрале симпатије целе Европе, рекације на спектакл који су приредили не престају.

Забава 21.05.2021 | 13:39
Ураганке гаје наду да је 8 наш нови срећан број!

Сада су се огласиле и атрактивне Ураганке и откриле шта им следује након пласмана у финале и како се осећају након свега.

- Осећај је феноменалан. Надале смо се томе и успеле смо. Хвала свима који су гласали за нас, али и свим осталим људима који нису могли да гласају али нас све време бодре и подржавају. И вечерас за жири и сутра у преносу желимо да будемо још боље, да дамо све од себе и да сви будемо задовљни када сиђемо са сцене. Много нам значи велика подршка коју добијамо, читамо колико можемо јер овде нема одмора до сутра после поноћи. Значи нам подршка свих, а када то дође од једне глумачке звезде наравно да импонује.

Прегледи на Јутјубу показују да се људима свиђа то што смо урадиле синоћ на сцени, а нама је драго да могу у томе да уживају. Надамо се да се види да смо и ми уживале у сваком секунду на бини. Има много добрих песама и многе од њих заслужују победу. Не размишљамо сада о финалном резултату, сачекајмо до суботе увече. Надамо се да је број 8 наш нови срећан број - рекле су Сања, Ксенија и Ивана.

Велико финале 65. Евросонга, које је на програму у суботу 22. маја, отвориће представница Кипра Елена Цагрину, док ће такмичење затворити песма из Сан Марина Адреналина коју изводе Сенит и Фло Рајда.

(Курир.рс Фото: принтсцреен) 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Хе Бук Бјела

21.05.2021 13:22

Кад це мирни разлаз са федерацијом?

ОДГОВОРИТЕ