Uraganke gaje nadu da je 8 naš novi srećan broj!

Nakon fenomenalnog nastupa Uraganki na Evroviziji na kom su pobrale simpatije cele Evrope, rekacije na spektakl koji su priredili ne prestaju.

Zabava 21.05.2021 | 13:39
Uraganke gaje nadu da je 8 naš novi srećan broj!

Sada su se oglasile i atraktivne Uraganke i otkrile šta im sleduje nakon plasmana u finale i kako se osećaju nakon svega.

- Osećaj je fenomenalan. Nadale smo se tome i uspele smo. Hvala svima koji su glasali za nas, ali i svim ostalim ljudima koji nisu mogli da glasaju ali nas sve vreme bodre i podržavaju. I večeras za žiri i sutra u prenosu želimo da budemo još bolje, da damo sve od sebe i da svi budemo zadovljni kada siđemo sa scene. Mnogo nam znači velika podrška koju dobijamo, čitamo koliko možemo jer ovde nema odmora do sutra posle ponoći. Znači nam podrška svih, a kada to dođe od jedne glumačke zvezde naravno da imponuje.

Pregledi na Jutjubu pokazuju da se ljudima sviđa to što smo uradile sinoć na sceni, a nama je drago da mogu u tome da uživaju. Nadamo se da se vidi da smo i mi uživale u svakom sekundu na bini. Ima mnogo dobrih pesama i mnoge od njih zaslužuju pobedu. Ne razmišljamo sada o finalnom rezultatu, sačekajmo do subote uveče. Nadamo se da je broj 8 naš novi srećan broj - rekle su Sanja, Ksenija i Ivana.

Veliko finale 65. Evrosonga, koje je na programu u subotu 22. maja, otvoriće predstavnica Kipra Elena Cagrinu, dok će takmičenje zatvoriti pesma iz San Marina Adrenalina koju izvode Senit i Flo Rajda.

(Kurir.rs Foto: printscreen) 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

He Buk Bjela

21.05.2021 13:22

Kad ce mirni razlaz sa federacijom?

ODGOVORITE