Промјене назвати сахраном Српске може само луд човјек

Нешић каже да назвати промјене сахраном Републике Српске може само неко ко је изгубио здрав разум и таква власт нити је приземна нити је нормална и таква власт треба да оде у прошлост, а Република Српске на основу тих промјена треба да васкрсне.

Република Српска 20.05.2021 | 09:36
Промјене назвати сахраном Српске може само луд човјек

Предсједник Демократског народног савеза Ненад Нешић присуствовао је синоћ Изборној скупштини ДНС-а Вишеград, на којој је за предсједника одбора изабран одборник ДНС-а у скупштини општине Српко Баранац.

На изборној скупштини је озваничено и приступање Покрета за Вишеград Демократском народном савезу, а за потпредсједника ДНС-а Вишеград изабран је Миле Лакић, предсједник овог покрета.

„Промјене су кренуле из Вишеграда и без обзира шта чини СНСД и његови сателити у овој општини неће се промјенити скупштинска већина и она ће остати од одборника оних политичких партија којима је народ дао повјерење“, рекао је Нешић.

Он је рекао да назвати промјене сахраном Републике Српске може само неко ко је изгубио здрав разум и таква власт нити је приземна нити је нормална и таква власт треба да оде у прошлост, а Република Српске на основу тих промјена треба да васкрсне.

„Ми овдје желимо само да наша дјеца остају, да имамо боље плате, боље здравство, боље образовање, једноставно речено желимо бољу Републику Српску“, рекао је Нешић.

Новоизабрани предсједник Општинског одбора ДНС-а Вишеград Српко Баранац рекао је да у Вишеграду постоје велики проблеми, а један од главних проблема је демографија, прије 20 година ова општина је имала око 20 000 становника, а данас мање од 10 000.

Баранац се захвалио руководству странке и обећао да ће радити за Вишеград и да ће промјене бити само почетак бољег живота у овој општини.

Недавно предсједавајући Предсједништва БиХ и лидер СНСД-а Милорад Додик је рекао да "би евентуална побједа опозиције СДС, ПДП и ДНС била дан сахране Републике Српске".

(БН) 

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

Бухаха

20.05.2021 08:11

О покојнику све најбоље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл

20.05.2021 08:12

Давно је гад нас сахранио ал нек дјеца имају да се не дрогирају ал јбг кад воле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОРАД

20.05.2021 08:24

СМРТ ФАШИЗМУ - СЛОБОДА НАРОДУ !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДНС К. ВАРОШ

20.05.2021 08:24

Само напред Предсједниче! Зора сванут мора! Доста нам је овог мрака.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свака част

20.05.2021 08:33

Српко,и сретно у даљем раду.Нека си се отарасио тасе пекара и његових кадрова без знања,које јебон гурао и подржавао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

20.05.2021 10:21

Са оваквим водјама промјена би тек пропали, а вецина нека бира и одлуци.

Name

Борац

20.05.2021 09:02

Луд,него ста и сви његови папци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Занимљиво

20.05.2021 09:43

Да се црвени недају кад су вец све вриједно изсисали из државе једино ако се пласе да не проради правна дрзава кад се ријеси разних папака и подкованих па награди сваког по његовој заслузи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тако јасно

20.05.2021 10:54

Додик је сигуран да његов пад знаци сахрану тајкуна и породица лопова а њега посебно. Спреман је да пљује три Партије у којој су такодје Срби браца његова. Спреман је уништити пола Срба у РС само да влада даље, да се богатство сацува, да тајкуни грабе даље, да само они и он буду богати а борци и сиротиња нек цркну ако треба. Видљиво је и лаику да он Партије СДС,ПДП,ДНС не може смислити па ставити прст на цело гдје то води. То је болест то није политика, то је мржња и зло. Претворио се Милорад у правог диктатора и у систем само ЈА и МОЈи а све друго попљувати па и уништити. Болест која са Демократијом нема везе. Да ли је то будућност Српске док омладина дословно бјежи и све нас је мање у Републици Српској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да да

20.05.2021 11:35

Остало је милету јос мало неког..југенда. .који такодје полако долази себи

Name

Нострадамус

20.05.2021 12:22

Па добро је Додик рекао јер зна ста је до сада радио он и Снсд-е.Убили су Републику Српску сада дају опозицији да је сахрани.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Политичар

21.05.2021 06:18

Добро је сто се људи окупљају у опзицији око идеја ради тешког стања у Вишеграду које је створио актуелни начелник. Опозиција се окупља а начелник растјерује све око себе. Жестоко је закувао са послаником Пером, уз то да два одборника које посланик контролише су на излазним вратима СНСД-а. Вишеграђанима је јасно зашто неће нико са болесником у лику и одјелу начелника.

ОДГОВОРИТЕ