Promjene nazvati sahranom Srpske može samo lud čovjek

Nešić kaže da nazvati promjene sahranom Republike Srpske može samo neko ko je izgubio zdrav razum i takva vlast niti je prizemna niti je normalna i takva vlast treba da ode u prošlost, a Republika Srpske na osnovu tih promjena treba da vaskrsne.

Republika Srpska 20.05.2021 | 09:36
Promjene nazvati sahranom Srpske može samo lud čovjek

Predsjednik Demokratskog narodnog saveza Nenad Nešić prisustvovao je sinoć Izbornoj skupštini DNS-a Višegrad, na kojoj je za predsjednika odbora izabran odbornik DNS-a u skupštini opštine Srpko Baranac.

Na izbornoj skupštini je ozvaničeno i pristupanje Pokreta za Višegrad Demokratskom narodnom savezu, a za potpredsjednika DNS-a Višegrad izabran je Mile Lakić, predsjednik ovog pokreta.

„Promjene su krenule iz Višegrada i bez obzira šta čini SNSD i njegovi sateliti u ovoj opštini neće se promjeniti skupštinska većina i ona će ostati od odbornika onih političkih partija kojima je narod dao povjerenje“, rekao je Nešić.

On je rekao da nazvati promjene sahranom Republike Srpske može samo neko ko je izgubio zdrav razum i takva vlast niti je prizemna niti je normalna i takva vlast treba da ode u prošlost, a Republika Srpske na osnovu tih promjena treba da vaskrsne.

„Mi ovdje želimo samo da naša djeca ostaju, da imamo bolje plate, bolje zdravstvo, bolje obrazovanje, jednostavno rečeno želimo bolju Republiku Srpsku“, rekao je Nešić.

Novoizabrani predsjednik Opštinskog odbora DNS-a Višegrad Srpko Baranac rekao je da u Višegradu postoje veliki problemi, a jedan od glavnih problema je demografija, prije 20 godina ova opština je imala oko 20 000 stanovnika, a danas manje od 10 000.

Baranac se zahvalio rukovodstvu stranke i obećao da će raditi za Višegrad i da će promjene biti samo početak boljeg života u ovoj opštini.

Nedavno predsjedavajući Predsjedništva BiH i lider SNSD-a Milorad Dodik je rekao da "bi eventualna pobjeda opozicije SDS, PDP i DNS bila dan sahrane Republike Srpske".

(BN) 

Komentari / 12

Ostavite komentar
Name

Бухаха

20.05.2021 08:11

О покојнику све најбоље.

ODGOVORITE
Name

Bl

20.05.2021 08:12

Davno je gad nas sahranio al nek djeca imaju da se ne drogiraju al jbg kad vole.

ODGOVORITE
Name

MILORAD

20.05.2021 08:24

SMRT FAŠIZMU - SLOBODA NARODU !!!

ODGOVORITE
Name

DNS K. VAROŠ

20.05.2021 08:24

Samo napred Predsjedniče! Zora svanut mora! Dosta nam je ovog mraka.

ODGOVORITE
Name

Свака част

20.05.2021 08:33

Српко,и сретно у даљем раду.Нека си се отарасио тасе пекара и његових кадрова без знања,које јебон гурао и подржавао.

ODGOVORITE
Name

Re

20.05.2021 10:21

Sa ovakvim vodjama promjena bi tek propali, a vecina neka bira i odluci.

Name

Borac

20.05.2021 09:02

Lud,nego sta i svi njegovi papci.

ODGOVORITE
Name

Zanimljivo

20.05.2021 09:43

Da se crveni nedaju kad su vec sve vrijedno izsisali iz države jedino ako se plase da ne proradi pravna drzava kad se rijesi raznih papaka i podkovanih pa nagradi svakog po njegovoj zasluzi

ODGOVORITE
Name

Tako jasno

20.05.2021 10:54

Dodik je siguran da njegov pad znaci sahranu tajkuna i porodica lopova a njega posebno. Spreman je da pljuje tri Partije u kojoj su takodje Srbi braca njegova. Spreman je uništiti pola Srba u RS samo da vlada dalje, da se bogatstvo sacuva, da tajkuni grabe dalje, da samo oni i on budu bogati a borci i sirotinja nek crknu ako treba. Vidljivo je i laiku da on Partije SDS,PDP,DNS ne može smisliti pa staviti prst na celo gdje to vodi. To je bolest to nije politika, to je mržnja i zlo. Pretvorio se Milorad u pravog diktatora i u sistem samo JA i MOJi a sve drugo popljuvati pa i uništiti. Bolest koja sa Demokratijom nema veze. Da li je to budućnost Srpske dok omladina doslovno bježi i sve nas je manje u Republici Srpskoj.

ODGOVORITE
Name

Da da

20.05.2021 11:35

Ostalo je miletu jos malo nekog..jugenda. .koji takodje polako dolazi sebi

Name

Nostradamus

20.05.2021 12:22

Pa dobro je Dodik rekao jer zna sta je do sada radio on i Snsd-e.Ubili su Republiku Srpsku sada daju opoziciji da je sahrani.

ODGOVORITE
Name

Političar

21.05.2021 06:18

Dobro je sto se ljudi okupljaju u opziciji oko ideja radi teškog stanja u Višegradu koje je stvorio aktuelni načelnik. Opozicija se okuplja a načelnik rastjeruje sve oko sebe. Žestoko je zakuvao sa poslanikom Perom, uz to da dva odbornika koje poslanik kontroliše su na izlaznim vratima SNSD-a. Višegrađanima je jasno zašto neće niko sa bolesnikom u liku i odjelu načelnika.

ODGOVORITE