Брукање БиХ на међународном нивоу!

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић истакао је да се наставља брукање БиХ на међународном плану.

Република Српска 19.05.2021 | 16:53
Брукање БиХ на међународном нивоу!

"Наставља се брукање БиХ на међународном плану. Након што су два члана Предсједништва БиХ одбила да се сретну са министром Сергејем Лавровим као представником једне од највећих свјетских сила, након што је министарка спољних послова вакцину коју је развио Оксфорд а донирао предсједник Александар Вучић назвала вакцином трећег свјета, Шефик Џаферовић демантовао је објаву Бењамина Нетањахуа да је БиХ подржала војну акцију Израела у појасу Газе", изјавио је Нешић.

Додаје да је свијету потребан мир између Израела и Палестине.

"Ми најбоље знамо колико су сукоби страшни а сузе заувијек тешке. И ми први немамо ниједан разлог да навијамо за било кога, него обавезу да мржњу и сукобе никада више не користимо за унутрашњу политику", нагласио је лидер ДНС-а.

"БиХ је потребна озбиљна спољна политика и стабилност усмјерена на привлачење инвестиција и економски раст. Овако неозбиљни и неодговорни, раштимовани властодршци у коалицији мржње нису у стању ни наше грађане да задрже овдје јер нам се мјеста празне људима који попуњавају радна мјеста широм свијета", наводи он.

"Мисли ли господин Џаферовић да своју плату заслужује тако што одбија сјести са министрима свјетских сила и тако што није у стању да договори заједнички споњнополитички став БиХ о било којој теми?", упитао је Нешић.

(БН)

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

Обеикс

19.05.2021 15:14

То је БИХ.Нажалост,не видим помак ка бољем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

брука

19.05.2021 20:23

Брукају је и једни и други и трећи и четврти. Ви као политичари који се толико заклињете у жртве свог народа требали сте да осудите страдање цивила и дјеце на обје стране и да не дајете подршку никоме. Али, авај, тешко је то.

Name

Полуписмен

19.05.2021 15:57

А ти се, ето, толико зртвујес за образ БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

19.05.2021 16:01

Почели набацивати лопту за изборе једни другима. Испробана тактика до сада. Нема ни једне озбиљне животне теме за бољитак народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

19.05.2021 16:05

Браво Несицу свака ти је на мјесту, само тако настави зелимо ти срецу у даљем раду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Израел

19.05.2021 16:08

Па зар је БиХ подржала Израел? На шта се овде позива Нешић и у чему је проблем. Је ли Предсједништво подржало Израел? Додик? Тегелтија? Можда Бисера из вањских послова? Мислим да није нико и нека нису - шта се имамо мијешати и заузимати стране?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додоо

19.05.2021 16:13

Додик као члан предсједништва брука БиХ гдје год се појави....самом појавом...понашањем...негирања државе чији је предсједник....а тек кад проговори?!....брука ... Нигдје на свијету не постоји први човјек државе који говори да је БиХ неодржива...да ће се распасти...да није Босанац...да је Сарајево Техеран...е то је брука...а ова два члана предсједништва су учинили прави потез и тиме доказали да ни Русија немозе крсити процедуре државних посјета и стављати један ентитет изнад државе БиХ. А Бисерка треба вјенчати за Додика,за њих је шатор....сеоске игранке и пјевање...а никако сусрети са званицницима других држава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Адис

19.05.2021 16:54

Ко је ставио поствио заставу израела

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

19.05.2021 17:19

А то треба да се сути кад се БИХ лазно ставља на страну Израела?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несицу

20.05.2021 13:13

Комплетна политика у БиХ је равна нули.Политицари су се толико осилили да их висе не интересује ниста осим лицних интереса и њиховог профита.Паметни раде и суте, обрцу лову сиротиња немоцна осудјена на уцјене и презивљавање.Толика дрскост ово је за куке и мотике.

ОДГОВОРИТЕ