Моззарт и кошаркаш Борца помогли удружење "Наши анђели"

Од новопеченог тате за – вишечлане породице! Кошаркаш Борца из Чачка Ненад Неранџић, који је недавно постао отац, учествовао је у традиционалној Моззартовој акцији „Хуманитарни тикет у подне“, а добитак је намјенио Удружењу родитеља са четворо и више дјеце „Наши анђели“ из Зворника.

Република Српска 19.05.2021 | 15:40
Моззарт и кошаркаш Борца помогли удружење "Наши анђели"

Они постоје већ 13 година и успјели су да окупе чак 179 вишечланих породица које једни другима помажу. Најбројнија породица у удружењу има чак десеторо дјеце, а много је и оних са по петоро, шесторо, седморо.

- Ово нам је прва донација за све године рада. Чланови удружења су одушевљени, посебно због чињенице да никада прије нисмо примили донацију. Изненадила нас је Моззартова помоћ јер је нисмо тражили, већ нам је стигла ненадано. Због тога је овај хумани гест Моззарта још више за похвалу - каже Драгана Чуповић, предсједница Удружења „Наши анђели“.

Удружење је у прошлости многим вишечланим породицама упутило помоћ у виду прехрамбених и хигијенских производа, одјеће и обуће. Успјели су чак двјема породицама да направе куће и реновирају четири, а у плану је још много акција.

-Уопште нас није изненадило што је наш хумани кладилац Ненад Неранџић освојени износ одлучио да упути удружењу које окупља вишечлане породице, а с обзиром на то да је и сам недавно постао отац. И Моззарт, као и познати кошаркаш Борца, његује породичне вриједности, па смо овим гестом хтјели да их подржимо, свјесни њихове важности за друштво у цјелини- каже руководилац Дирекције корпоративних послова Моззарта, Селма Салкановић 

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар