Mozzart i košarkaš Borca pomogli udruženje "Naši anđeli"

Od novopečenog tate za – višečlane porodice! Košarkaš Borca iz Čačka Nenad Nerandžić, koji je nedavno postao otac, učestvovao je u tradicionalnoj Mozzartovoj akciji „Humanitarni tiket u podne“, a dobitak je namjenio Udruženju roditelja sa četvoro i više djece „Naši anđeli“ iz Zvornika.

Republika Srpska 19.05.2021 | 15:40
Mozzart i košarkaš Borca pomogli udruženje "Naši anđeli"

Oni postoje već 13 godina i uspjeli su da okupe čak 179 višečlanih porodica koje jedni drugima pomažu. Najbrojnija porodica u udruženju ima čak desetoro djece, a mnogo je i onih sa po petoro, šestoro, sedmoro.

- Ovo nam je prva donacija za sve godine rada. Članovi udruženja su oduševljeni, posebno zbog činjenice da nikada prije nismo primili donaciju. Iznenadila nas je Mozzartova pomoć jer je nismo tražili, već nam je stigla nenadano. Zbog toga je ovaj humani gest Mozzarta još više za pohvalu - kaže Dragana Čupović, predsjednica Udruženja „Naši anđeli“.

Udruženje je u prošlosti mnogim višečlanim porodicama uputilo pomoć u vidu prehrambenih i higijenskih proizvoda, odjeće i obuće. Uspjeli su čak dvjema porodicama da naprave kuće i renoviraju četiri, a u planu je još mnogo akcija.

-Uopšte nas nije iznenadilo što je naš humani kladilac Nenad Nerandžić osvojeni iznos odlučio da uputi udruženju koje okuplja višečlane porodice, a s obzirom na to da je i sam nedavno postao otac. I Mozzart, kao i poznati košarkaš Borca, njeguje porodične vrijednosti, pa smo ovim gestom htjeli da ih podržimo, svjesni njihove važnosti za društvo u cjelini- kaže rukovodilac Direkcije korporativnih poslova Mozzarta, Selma Salkanović 

(BN)

Komentari / 0

Ostavite komentar