Стефановић: Прије било какве одлуке причаћу са Вучићем

- Министар одбране Небојша Стефановић одговорио на писање медија о захтјевима одбора СНС да он буде смијењен с мјеста предсједника ГО СНС у Београду.

Србија 19.05.2021 | 08:59
Стефановић: Прије било какве одлуке причаћу са Вучићем

Он је, након дочека новог контингента кинеских вакцина против корона вируса јутрос на београдском аеродрому, рекао да ствари које се тичу страначких органа не треба расправљати у медијима, без обзира на демократски процес у СНС и то што свако има право на мишљење и став.

Стефановић је, одговарајући на питање новинара да ли послије захтјева одбора СНС широм Србије да буде смијењен са фунцкије предсједника ГО СНС у Београду и са јавних функција, мисли да треба да поднесе оставку, рекао да ће о томе разговарати са предсједникм Александром Вучићем.

"Нисам од оних којима је стало да буду у било каквој фотељи по сваку цијену, нити да будем функционер за сва времена. Мој посао је да се потрудим да наша војска буде јача и да Министарство одбране напредује из дана у дан, као и да се потрудим да својим радом оправдам повјерење", рекао је Стефановић.

Он је нагласио да му је важно да је у каријери радио у складу са законом и истакао да није учествовао у активностима које би угрозиле предсједника Александра Вучића нити чланове његове породице.

"Да ли сам правио грешке у свом раду? Сигурно. За своје грешке сам увек спреман да одговарам. Али да будем у фотељи вјечито нити ми пада напамет нити је то за мене приоритет“, истакао је Стефановић.

Он је рекао да ће се о свему осталом прије било какве одлуке консултовати унутар своје странке, прије свега са предсједником, чије повјерење, како је навео, има да обавља функцију, и да ће одлуку, када буде донета, саопштити јавности.

(Тањуг) 

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Скептик

19.05.2021 07:34

Лажна диплома, лажни докторат, тата шверцово муницију, у дослуху са Америма...накупило се, брате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

флок

19.05.2021 07:47

био нераздвојан са Дијаном . све је јасно .

ОДГОВОРИТЕ
Name

А

19.05.2021 07:56

Веља Невоља је твој производ, односно за вријеме твог министровања МУП Србије. Ово што сад АВ и Вулин износе морао би се и ти наћи иза браве а не само бити смијњен из странке и фотеље. Не може свака слина бити на челу МУП-а, а још манње министра одбране Србије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад

19.05.2021 09:47

А.Видис да мозе не само министар него и пресједник.Ово су најбоља времена ста нас тек цека.

Name

БОБА

19.05.2021 07:59

ВЕОМА ПОЗНАТО. СВИ СУ ПОСТЕНИ А НИКО НИЈЕ ПОСТЕН.СВИ КРИВИ А НИКО НИЈЕ КРИВ.АМБИЈЕНТ ФАНТАСТИЦАН.ТО СМО СТВОРИЛИ ТЕСКО ЈЕ ТАКАВ АМБИЈЕНТ ИЗЛИЈЕЦИТИ.ПРАВА КОЈА СЕ ДАЈУ ИЛИ СТВОРЕ ТЕСКО ИХ ЈЕ ИСКОРИЈЕНИТИ.НА КРАЈУ СВИ ПУЦАЈУ И ФИЗИЦКИ И ПСИХИЦКИ.НОВАЦ И СЛАВА СУ ОНО ЗА ЦИМ ЛОМЕ НОГЕ.КРАЈ СЕ ЗНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јаффа

19.05.2021 08:04

Тако је то, бар ће га пустити да се склони са ловом и да живи живот. А народ ће и даље да пуни буџет за овакве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мјанковиц

19.05.2021 08:08

Не могу да казем господине Стефановиц јер ми брани разум. У свијету, премијери, министри,директори јавних установа и др. подносе оставке на функције, због нама "ситних" разлога. А ево код нас човјек министар,за цијег је мандата учињено толико злоупотреба, у којима су уцествовали његови најближи сарадници,сада нама по штампи држи лекције из политичког бонтона. Јапанац, министар, би се на његовом мјесту убио. Шта све и какве курте и мурте на Балкану могу бити министри?!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Муња

19.05.2021 09:51

Нема више старог да ти чува леђа, бившег УБДАша повезаног са крађама оружја из складишта ВЈ током бомбардовања као и послије - истих послова у Украјини, а који је трговао са (лако погодити преко кога) са терористима на Блиском Истоку. А очигледно те је и поставио на мјесту министра УП са разлогом. Зато је Вучић пребацио Вулина на то мјесто да овог муљатора полако скрене у страну.

ОДГОВОРИТЕ