Stefanović: Prije bilo kakve odluke pričaću sa Vučićem

- Ministar odbrane Nebojša Stefanović odgovorio na pisanje medija o zahtjevima odbora SNS da on bude smijenjen s mjesta predsjednika GO SNS u Beogradu.

Srbija 19.05.2021 | 08:59
Stefanović: Prije bilo kakve odluke pričaću sa Vučićem

On je, nakon dočeka novog kontingenta kineskih vakcina protiv korona virusa jutros na beogradskom aerodromu, rekao da stvari koje se tiču stranačkih organa ne treba raspravljati u medijima, bez obzira na demokratski proces u SNS i to što svako ima pravo na mišljenje i stav.

Stefanović je, odgovarajući na pitanje novinara da li poslije zahtjeva odbora SNS širom Srbije da bude smijenjen sa funckije predsjednika GO SNS u Beogradu i sa javnih funkcija, misli da treba da podnese ostavku, rekao da će o tome razgovarati sa predsjednikm Aleksandrom Vučićem.

"Nisam od onih kojima je stalo da budu u bilo kakvoj fotelji po svaku cijenu, niti da budem funkcioner za sva vremena. Moj posao je da se potrudim da naša vojska bude jača i da Ministarstvo odbrane napreduje iz dana u dan, kao i da se potrudim da svojim radom opravdam povjerenje", rekao je Stefanović.

On je naglasio da mu je važno da je u karijeri radio u skladu sa zakonom i istakao da nije učestvovao u aktivnostima koje bi ugrozile predsjednika Aleksandra Vučića niti članove njegove porodice.

"Da li sam pravio greške u svom radu? Sigurno. Za svoje greške sam uvek spreman da odgovaram. Ali da budem u fotelji vječito niti mi pada napamet niti je to za mene prioritet“, istakao je Stefanović.

On je rekao da će se o svemu ostalom prije bilo kakve odluke konsultovati unutar svoje stranke, prije svega sa predsjednikom, čije povjerenje, kako je naveo, ima da obavlja funkciju, i da će odluku, kada bude doneta, saopštiti javnosti.

(Tanjug) 

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Skeptik

19.05.2021 07:34

Lažna diploma, lažni doktorat, tata švercovo municiju, u dosluhu sa Amerima...nakupilo se, brate.

ODGOVORITE
Name

flok

19.05.2021 07:47

bio nerazdvojan sa Dijanom . sve je jasno .

ODGOVORITE
Name

А

19.05.2021 07:56

Веља Невоља је твој производ, односно за вријеме твог министровања МУП Србије. Ово што сад АВ и Вулин износе морао би се и ти наћи иза браве а не само бити смијњен из странке и фотеље. Не може свака слина бити на челу МУП-а, а још манње министра одбране Србије.

ODGOVORITE
Name

Nenad

19.05.2021 09:47

A.Vidis da moze ne samo ministar nego i presjednik.Ovo su najbolja vremena sta nas tek ceka.

Name

BOBA

19.05.2021 07:59

VEOMA POZNATO. SVI SU POSTENI A NIKO NIJE POSTEN.SVI KRIVI A NIKO NIJE KRIV.AMBIJENT FANTASTICAN.TO SMO STVORILI TESKO JE TAKAV AMBIJENT IZLIJECITI.PRAVA KOJA SE DAJU ILI STVORE TESKO IH JE ISKORIJENITI.NA KRAJU SVI PUCAJU I FIZICKI I PSIHICKI.NOVAC I SLAVA SU ONO ZA CIM LOME NOGE.KRAJ SE ZNA.

ODGOVORITE
Name

Jaffa

19.05.2021 08:04

Tako je to, bar će ga pustiti da se skloni sa lovom i da živi život. A narod će i dalje da puni budžet za ovakve.

ODGOVORITE
Name

mjankovic

19.05.2021 08:08

Ne mogu da kazem gospodine Stefanovic jer mi brani razum. U svijetu, premijeri, ministri,direktori javnih ustanova i dr. podnose ostavke na funkcije, zbog nama "sitnih" razloga. A evo kod nas čovjek ministar,za cijeg je mandata učinjeno toliko zloupotreba, u kojima su ucestvovali njegovi najbliži saradnici,sada nama po štampi drži lekcije iz političkog bontona. Japanac, ministar, bi se na njegovom mjestu ubio. Šta sve i kakve kurte i murte na Balkanu mogu biti ministri?!!!

ODGOVORITE
Name

Munja

19.05.2021 09:51

Nema više starog da ti čuva leđa, bivšeg UBDAša povezanog sa krađama oružja iz skladišta VJ tokom bombardovanja kao i poslije - istih poslova u Ukrajini, a koji je trgovao sa (lako pogoditi preko koga) sa teroristima na Bliskom Istoku. A očigledno te je i postavio na mjestu ministra UP sa razlogom. Zato je Vučić prebacio Vulina na to mjesto da ovog muljatora polako skrene u stranu.

ODGOVORITE