Данас облачно вријеме с кишом и пљусковима

- У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити облачно вријеме са кишом и пљусковима у већини крајева и хладније него претходних дана са температуром од девет до 15, на југу до 20 степени Целзијусових.

Босна и Херцеговина 19.05.2021 | 08:49
Данас облачно вријеме с кишом и пљусковима

Јутро је претежно облачно, на сјеверу пада киша, док је на југу ведро и суво, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана биће промјенљиво до претежно облачно са кишом и пљусковима у већини крајева уз повремене грмљавинске процесе који ће се преносити од запада на исток.

Биће и периода сувог времена и краћих сунчаних интервала, више од централних предјела на исток. На југу промјенљиво облачно и вјетровито, а киша се очекује касније поподне и увече.

Престанак падавина очекује се у току вечери у већини мјеста. Дневна температура биће нижа него претходних дана.

Дуваће слаб до умјерен западни и југозападни вјетар, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 8.00 часова: Бјелашница два, Соколац осам, Чемерно девет, Гацко, Мркоњић Град и Дрвар 10, Невесиње, Вишеград, Сребреница, Бихаћ и Иван-седло 11, Зворник, Градишка, Градачац и Тузла 12, Бањалука, Приједор, Добој, Бијељина, Билећа, Сарајево, Зеница и Ливно 13, Требиње и Мостар 15, те Неум 19 степени Целзијусових.

(Срна) 

Коментари / 0

Оставите коментар