Дигитални шалтер у Самоуслужним зонама Сбербанк БЛ

Дигитализација у банкарству је нужна у свакодневном пословању, а потреба за кориштењемдигиталних канала за пословање са банком је сада већа него икада прије.

Република Српска 17.05.2021 | 13:55
Дигитални шалтер у Самоуслужним зонама Сбербанк БЛ

Сбербанк а.д.Бања Лука прати савремене трендове у банкарству, са приоритетом праћења технолошког развоја и континуираним радом на модернизацији и унапређењу пословања, путем дигитализованих канала у нашим Самоуслужним зонама, клијентима желимо омогућитилакше и једноставније коришћење наших услуга у сваком тренутку, на сваком мјесту, и без додатних трошкова 24 часа дневно.

Самоуслужне зоне су постављене у пословницама банке или на издвојеним локацијама, те осим банкомата и уређаја за полог готовине, располажу и са дигиталним шалтером.

Дигитални шалтер (ДТМ - Дигитал Теллер Мацхине) је самоуслужни уређај који омогућава клијентима аутоматизовано издавање стандардизованих потврда и извода, плаћање рачуна, иобављање безготовинских трансакција.

Велика предност овог уређаја су повољније накнаде и до пет пута, у односу на традиционални шалтер.

„Велики број клијената има потребу за ефикасном и брзом услугом а модеран и убрзан начин живота, као и технолошки развој, изузетно утичу   на развој банкарског пословања.

Сходно томе, Сбербанк а.д. Бања Лука континуирано ради на унапређењу услуга према клијентима.Сигурни смо да су клијенти увидјели предности кориштења дигиталних канала, те да су препозналибенефите као што су уштеда времена и новца као и брзина обављања услуге. Да бисмо задовољили потребе и очекивања наших клијената, и даље ћемо радити на унапређењу дигиталних услуга, како би  клијентима олакшали свакодневицу и припремили се за изазове који нас чекају у будућности“, саопштено је из Сбербанк а.д. Бања Лука.

Више информација о производима и услугама, сви заинтересовани могу добити на бесплатан бројконтакт центра 0800 59 999, лично у пословницама Сбербанк Бања Лука као и путем интернетстранице банке www.сбербанкбл.ба.

(БН) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

НР

17.05.2021 13:09

Најбоља банка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

17.05.2021 14:33

Шта ће ми напреднији банкомат, кад не излазим даље од круга свог дома.

ОДГОВОРИТЕ