Digitalni šalter u Samouslužnim zonama Sberbank BL

Digitalizacija u bankarstvu je nužna u svakodnevnom poslovanju, a potreba za korištenjemdigitalnih kanala za poslovanje sa bankom je sada veća nego ikada prije.

Republika Srpska 17.05.2021 | 13:55
Digitalni šalter u Samouslužnim zonama Sberbank BL

Sberbank a.d.Banja Luka prati savremene trendove u bankarstvu, sa prioritetom praćenja tehnološkog razvoja i kontinuiranim radom na modernizaciji i unapređenju poslovanja, putem digitalizovanih kanala u našim Samouslužnim zonama, klijentima želimo omogućitilakše i jednostavnije korišćenje naših usluga u svakom trenutku, na svakom mjestu, i bez dodatnih troškova 24 časa dnevno.

Samouslužne zone su postavljene u poslovnicama banke ili na izdvojenim lokacijama, te osim bankomata i uređaja za polog gotovine, raspolažu i sa digitalnim šalterom.

Digitalni šalter (DTM - Digital Teller Machine) je samouslužni uređaj koji omogućava klijentima automatizovano izdavanje standardizovanih potvrda i izvoda, plaćanje računa, iobavljanje bezgotovinskih transakcija.

Velika prednost ovog uređaja su povoljnije naknade i do pet puta, u odnosu na tradicionalni šalter.

„Veliki broj klijenata ima potrebu za efikasnom i brzom uslugom a moderan i ubrzan način života, kao i tehnološki razvoj, izuzetno utiču   na razvoj bankarskog poslovanja.

Shodno tome, Sberbank a.d. Banja Luka kontinuirano radi na unapređenju usluga prema klijentima.Sigurni smo da su klijenti uvidjeli prednosti korištenja digitalnih kanala, te da su prepoznalibenefite kao što su ušteda vremena i novca kao i brzina obavljanja usluge. Da bismo zadovoljili potrebe i očekivanja naših klijenata, i dalje ćemo raditi na unapređenju digitalnih usluga, kako bi  klijentima olakšali svakodnevicu i pripremili se za izazove koji nas čekaju u budućnosti“, saopšteno je iz Sberbank a.d. Banja Luka.

Više informacija o proizvodima i uslugama, svi zainteresovani mogu dobiti na besplatan brojkontakt centra 0800 59 999, lično u poslovnicama Sberbank Banja Luka kao i putem internetstranice banke www.sberbankbl.ba.

(BN) 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

NR

17.05.2021 15:09

Najbolja banka.

ODGOVORITE
Name

Direkt

17.05.2021 16:33

Šta će mi napredniji bankomat, kad ne izlazim dalje od kruga svog doma.

ODGOVORITE