Естрада заказала наступе после више од годину дана паузе!

Највеће домаће музичке звезде су после више од годину дана наводно заказале прве наступе.

Забава 15.05.2021 | 18:37
Естрада заказала наступе после више од годину дана паузе!

Певачи због пандемије коронавируса од марта прошле године нису могли да наступају, а први међу њима који су успели да уговоре тезге после "принудног одмора" јесу наводно Лепа Брена и Аца Лукас.

 

Први динар после дуге паузе зарадиће наводно Брена, која је за 26. јун заказала велики концерт у Бугарској.

- Брена једва чека да запева! Већ 15 месеци нигде није наступала, а у јуну ће се певати у бугарском граду Козлодују пред 30.000 људи! Брена је тамо већ деценијама велика звезда, сви памте њен долазак хеликоптером на стадион у Софији 1990. године. Сад неће слетети хеликоптером, али спрема прави спектакл - прича наводно извор близак фолк звезди.

Дан касније, 27. јуна Аца Лукас певаће у Новом Пазару! Одмах за њим цело лето по београдским клубовима певаће Дара Бубамара, Радиша Трајковић Ђани, Слоба Радановић, Катарина Живковић и Милена Ћеранић. Свима њима тезге је заказао естрадни менаџер Горан Лечић Лека.

"Сви они прве наступе имаће у Београду, али и у Босни. Наравно, ако буде добра епидемиолошка ситуација", каже Лека.

Тезге су заказали и Саша Матић, Милица Тодоровић и Милица Павловић, открива њихов менаџер Марко Максимовић.

"Скоро сви певачи с којима сарађујем заказали су наступе у Србији, Црној Гори, Хрватској и Босни. Међутим, они су и даље под знаком питања јер морамо да чекамо да се још мало стабилизује епидемиолошка ситуација. Ето, Саша Матић је и прошлог лета имао десетине заказаних наступа, али су на крају сви отказани због лоше епидемиолошке ситуације. Сви певачи се надају да ће коначно почети да раде!", поручује менаџер Максимовић.

(Курир.рс/ Информер Фото: принтсцреен)

Коментари / 0

Оставите коментар