Estrada zakazala nastupe posle više od godinu dana pauze!

Najveće domaće muzičke zvezde su posle više od godinu dana navodno zakazale prve nastupe.

Zabava 15.05.2021 | 18:37
Estrada zakazala nastupe posle više od godinu dana pauze!

Pevači zbog pandemije koronavirusa od marta prošle godine nisu mogli da nastupaju, a prvi među njima koji su uspeli da ugovore tezge posle "prinudnog odmora" jesu navodno Lepa Brena i Aca Lukas.

 

Prvi dinar posle duge pauze zaradiće navodno Brena, koja je za 26. jun zakazala veliki koncert u Bugarskoj.

- Brena jedva čeka da zapeva! Već 15 meseci nigde nije nastupala, a u junu će se pevati u bugarskom gradu Kozloduju pred 30.000 ljudi! Brena je tamo već decenijama velika zvezda, svi pamte njen dolazak helikopterom na stadion u Sofiji 1990. godine. Sad neće sleteti helikopterom, ali sprema pravi spektakl - priča navodno izvor blizak folk zvezdi.

Dan kasnije, 27. juna Aca Lukas pevaće u Novom Pazaru! Odmah za njim celo leto po beogradskim klubovima pevaće Dara Bubamara, Radiša Trajković Đani, Sloba Radanović, Katarina Živković i Milena Ćeranić. Svima njima tezge je zakazao estradni menadžer Goran Lečić Leka.

"Svi oni prve nastupe imaće u Beogradu, ali i u Bosni. Naravno, ako bude dobra epidemiološka situacija", kaže Leka.

Tezge su zakazali i Saša Matić, Milica Todorović i Milica Pavlović, otkriva njihov menadžer Marko Maksimović.

"Skoro svi pevači s kojima sarađujem zakazali su nastupe u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj i Bosni. Međutim, oni su i dalje pod znakom pitanja jer moramo da čekamo da se još malo stabilizuje epidemiološka situacija. Eto, Saša Matić je i prošlog leta imao desetine zakazanih nastupa, ali su na kraju svi otkazani zbog loše epidemiološke situacije. Svi pevači se nadaju da će konačno početi da rade!", poručuje menadžer Maksimović.

(Kurir.rs/ Informer Foto: printscreen)

Komentari / 0

Ostavite komentar