Чистка: Барселона продаје 14 играча овог љета

Тренер Барселоне Роналд Коеман ротирао је током цијеле сезоне готово истих 15-16 фудбалера због чега многи нису добили шансу да покажу колико могу.

Спорт 15.05.2021 | 11:09
Чистка: Барселона продаје 14 играча овог љета

Међу тим играчима је, нажалост, и Миралем Пјанић, који је љетос стигао као велико појачање из Јувентуса.

"Мундо Депортиво" објавио је јуче да су Јоан Лапорта и Роналд Коеман спреми да направе потпуни ремонт играчког кадра. Они су у четвртак одржали састанак на којем је Коеман добио подршку и чини се да ће остати на тренерском мјесту каталонског клуба и наредне сезоне.

Навијачи Барселоне били су изненађени јуче када је објављено да клуб жели продати чак 14 играча овог љета и да ће размотрити скоро све понуде које стигну на адресу каталонског клуба.

"Мундо Депортиво" јуче је открио имена седморице фудбалера који ће бити на трансфер-листи овог љета, а то су Миралем Пјанић, Нето, Самуел Умтити, Јуниор Фирпо, Матхеус Фернандес, Пхилиппе Цоутинхо и Мартин Браитхwаите.

Јутрос су медији у Шпанији наставили са шпекулацијама око тога ко би могао још да напусти каталонски клуб, јер је наведено да ће 14 играча бити на продају те су успјели да открију и имена осталих седам фудбалера.

Поред већ наведених играча који су на трансфер-листи Барцелоне, овај клуб ће бити отворен и за продају још седморице њих уколико стигне права понуда.

Наводно је Барцелона спремна да овог љета прода још Цлемента Ленглета, Сергија Роберта, Риqуија Пуига, Конрада и Триницаа, али и Оусманеа Дембелеа, па чак и Антоинеа Гриезманна уколико за њих стигне понуда коју не могу да одбију.

(Агенције)

Коментари / 0

Оставите коментар