"Мљели су људе у ћевапе и слали Звицеру"

- Ти људи су клали, мучили, млели људе у великим индустријским мешалицама, углавном навијаче Партизана, то није имало везе са навијањем већ са дрогом, њиховом бизнисом. Имали су своје штек станове и уз поједине амбасаде - рекао је председник.

Србија 15.05.2021 | 00:12
"Мљели су људе у ћевапе и слали Звицеру"

Вучић је прокоментарисао доказе које је полиција пронашла у викендици Вељка Беливука, познатијег као Веља Невоља, у Ритопеку.

"Готова је та прича, тужилац је презадовољан доказима", рекао је вечерас председник Србије Александар Вучић за београдску ТВ Прва поводом оптужби против криминалног клана који је предводио Веља Невоља.

- Ти људи су клали, мучили, млели људе у великим индустријским мешалицама, углавном навијаче Партизана, то није имало везе са навијањем већ са дрогом, њиховом бизнисом. Имали су своје штек станове и уз поједине амбасаде - рекао је председник.

- Један од кољача, месара, тај који је слао ћевапе Звицеру. Кад их самељу, прекољу, онда им шаљу ћевапе. То нема везе с навијањем, већ са дрогом, политиком - додао је Вучић.

Он се изнервира, каже да хоће да види ћевапе, и онда му шаљу ћевапе. Онда су кречили те просторије мислећи да ће да сакрију ДНК. Ово говорим Звицеру који је на слободи и који је велики зликовац, да ме убије, јер му слободе неће бити док сам жив. То радим јер сам борац и јер волим своју земљу. Имате оног професора педофила са Правног факултета који им се додворава, е па имате човека који се не боји да буде претворен у млевено месо. Пет месеци нисмо имали ниједно убиство. Ја му кажем наћи ћемо те било где на свету, ђубре једно бандитско, који си мислио да можеш људе у ћевапе да претвараш. Пратићемо га од Црне Горе до Колумбије – истакао је Вучић.

"Кажу да им је веома мало недостајало да преузму сву власт у Србији"

- Милим да им је фалило 48 сати. Али не знам да ли сам ја био мета или неко други. Они кажу да им је веома мало недостајало да преузму сву власт у Србији. Не могу да изговарам такве ствари без најчвршћих могућих доказа - рекао је Вучић.

- То је оружје са МУП-овог складишта. Остаје да видимо ко је купио то оружје и предао га Беливуку. Ово је панцирна муниција - навео је.

"Ко вам је рекао са ким се Данило видео"

Вучић је прокоментарисао наводе да је његов син умешан у преузимање јужне трибине.

- Ви имате повог педофила са Правног факултета и људе који се хвале да су им они који праве ћевапе од људи похапшена браћа. И сви они мисле да су им браћа. Навели су у једном саопштењу, али никога од тих лица мој син није видео. То су ноторне лажи. Као отац сам разумео да је то порука моме сину и мени. Ја знам ко им је то рекао. Ко вам је рекао са ким се Данило видео, ко вам је то јавио. Најгоре убице и кримуналци. Желим да људи знају ово. То су радили да би ме емоционално осакатили, да би ме уцењивали. Мој одговор је увек био само један: Нећу да плаћам рекет, нећу да се додворавам никоме - рекао је и додао:

- Чак су терали двојицу криминалаца из Ваљева да се приближе Данилу, да му подводе девојке и натерају да пије и дрогира се, да га сликају и уцењују мене.

"Ја знам како ћу да скончам"

- Немам никакв страх. Ја знам како ћу да скончам, као и сви у Србији који су нешто вредели и иза себе оставили. Ја сам најслабији од Вучића. Мени некада можете да видите сузу у оку, њима не можете. Све ћу, бандо једна криминална, да вас похапсим - рекао је.

О судбини Небојше Стефановића

- Свако ко је у овој земљи умешан у криминалне радње биће ухапшен. О Дијани Хркаловић не мислим ништа добро о Небојши Стефановићу мислим боље, али то је посао државних органа. Нећу никога да аболирам на било који начин.

На питање хоће ли Стефановић остати у СНС Вучић одговара:

- Зависи од њега највише, али о томе ћемо разговарати наредних дана. Не пада ми на памет да водим хајклу и харангу против некога из моје странке - рекао је Вучић.

(БН/Блиц)

Коментари / 15

Оставите коментар
Name

Бок

15.05.2021 03:30

О овоме и на овај начин прича предсједник државе јер је у кампањи 24/7 већ 9 година, а све то како би бакама и декама објаснио да ће он то све средити јер је јунак и не да Србију. Најнижи могући популизам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цобра63

15.05.2021 12:28

Право у центар. Популизам, контрола медија, диктатура, лаз, полтронство, корупција. Уназадио је српски народ као нико прије њега

Name

Слобо

15.05.2021 17:45

Ми смо најевропскија земља..Ал мало морген

Name

Виола

15.05.2021 03:30

Њему је све горе и горе, а и нама са њим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

15.05.2021 05:28

И све су то радили за тебе, ти људи су и тукли народ на протестима, оружје које је надјено код њих је оружје из МУПа, не лажи, прочитан си

ОДГОВОРИТЕ
Name

Песимиста са разлогом

15.05.2021 06:15

А о корупцији се ћути..!! Упорно. Када ће то да се процесуира, гони и прогони..??!! И ко ће..??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стана

15.05.2021 07:00

Е код нас у Републици Српској су преузели власт, мафија има своју државу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрекавац..!!

15.05.2021 07:10

Кад ћеш се ових наших криминалаца из РС ријешити? Може ли се ко ове ватре ослободити!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коала Лумпур

15.05.2021 07:16

Сваким даном, у сваком погледу, све висе и висе напредујемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

15.05.2021 07:41

Он је једини чист и поштен у Србији. И вјерује у оно шта прича. Ваљда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ух

15.05.2021 07:52

О јаду се забавили Ух

ОДГОВОРИТЕ
Name

Предатор

15.05.2021 10:58

Зив нам био Председнице

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко,Њемацка

15.05.2021 12:53

Колико је времена тај монструм веља то радио,засто га одмах полиција није ухапсила,него кад је постао пријетња власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миро

15.05.2021 14:36

Мислим, како знају да су ћевапи? Можда су правили пљескавице?

ОДГОВОРИТЕ
Name

илија цворовиц

15.05.2021 16:24

Болест не бира!

ОДГОВОРИТЕ