ДНС: Спремни смо да помогнемо Србима у ФБиХ

„Демократски народни савез је спреман да помогне Србима у Федерацији, и сигурни смо да  заједничким радом, активностима и  међусобним повјерењем можемо доћи до промјена за добробит свих Срба“, поручио је Нешић.

Република Српска 14.05.2021 | 16:59
ДНС: Спремни смо да помогнемо Србима у ФБиХ

Предсједник Демократског народног савеза Ненад Нешић, заједно са руководством странке, одржао је данас састанак са Регионалним одбором ДНС-а у Федерацији БиХ, на којем је било ријечи о активностима и стању у овој странци у Федерацији БиХ.

Он је присутне представнике Општинских одбора Дрвар, Босанско Грахово, Босански Петровац и Јајце упознао са актуелном политичком ситуацијом како у Републици Српској, тако и у БиХ.

„Демократски народни савез је спреман да помогне Србима у Федерацији, и сигурни смо да  заједничким радом, активностима и  међусобним повјерењем можемо доћи до промјена за добробит свих Срба“, поручио је Нешић, додајући да су Срби у Федерацији грађани другог реда и да владајућа коалиција на нивоу Републике Српске у инститицијама Федерације БиХ не ради за добробит Срба већ за личне интересе појединаца.

Потпредсједници ДНС-а Неђо Трнинић, Радислав Јовичић и Дане Малешевић пружили су пуну подршку одборима у Федерацији и захвалили им се на дугогодишњем спровођењу достојне политике ДНС-а у Федерацији.

Генерални секретар ДНС-а Драгутин Родић упознао је присутне у вези са активностима за спровођење унутарстраначких избора који су у току.

Након састанка са члановима одбора, Нешић је заједно са руководство и предсједником Регионалног одбора ДНС-а у Федерација БиХ Никицом Боснићем разговарао са представницима Српске напредне странке у Федерацији БиХ и наставку коалиционог дјеловања са заједничким циљем а то је побољшање статуса Срба.

(БН)

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Слободан

14.05.2021 15:11

Кандидат за председника Републике српске....

ОДГОВОРИТЕ