DNS: Spremni smo da pomognemo Srbima u FBiH

„Demokratski narodni savez je spreman da pomogne Srbima u Federaciji, i sigurni smo da  zajedničkim radom, aktivnostima i  međusobnim povjerenjem možemo doći do promjena za dobrobit svih Srba“, poručio je Nešić.

Republika Srpska 14.05.2021 | 16:59
DNS: Spremni smo da pomognemo Srbima u FBiH

Predsjednik Demokratskog narodnog saveza Nenad Nešić, zajedno sa rukovodstvom stranke, održao je danas sastanak sa Regionalnim odborom DNS-a u Federaciji BiH, na kojem je bilo riječi o aktivnostima i stanju u ovoj stranci u Federaciji BiH.

On je prisutne predstavnike Opštinskih odbora Drvar, Bosansko Grahovo, Bosanski Petrovac i Jajce upoznao sa aktuelnom političkom situacijom kako u Republici Srpskoj, tako i u BiH.

„Demokratski narodni savez je spreman da pomogne Srbima u Federaciji, i sigurni smo da  zajedničkim radom, aktivnostima i  međusobnim povjerenjem možemo doći do promjena za dobrobit svih Srba“, poručio je Nešić, dodajući da su Srbi u Federaciji građani drugog reda i da vladajuća koalicija na nivou Republike Srpske u institicijama Federacije BiH ne radi za dobrobit Srba već za lične interese pojedinaca.

Potpredsjednici DNS-a Neđo Trninić, Radislav Jovičić i Dane Malešević pružili su punu podršku odborima u Federaciji i zahvalili im se na dugogodišnjem sprovođenju dostojne politike DNS-a u Federaciji.

Generalni sekretar DNS-a Dragutin Rodić upoznao je prisutne u vezi sa aktivnostima za sprovođenje unutarstranačkih izbora koji su u toku.

Nakon sastanka sa članovima odbora, Nešić je zajedno sa rukovodstvo i predsjednikom Regionalnog odbora DNS-a u Federacija BiH Nikicom Bosnićem razgovarao sa predstavnicima Srpske napredne stranke u Federaciji BiH i nastavku koalicionog djelovanja sa zajedničkim ciljem a to je poboljšanje statusa Srba.

(BN)

 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Slobodan

14.05.2021 15:11

Kandidat za predsednika Republike srpske....

ODGOVORITE