Моззарт донирао опрему омладинцима ФК Напријед

Омладинска школа чувеног бањалучког Фудбалског клуба Напријед постоји три године. За то вријеме успјели су да окупе око 70 младих фудбалера.

Република Српска 14.05.2021 | 14:57
Моззарт донирао опрему омладинцима ФК Напријед

Дјечаке узраста од пет до 15 година уче вјештинама са фудбалском лоптом. Како би били што бољи и израсли у успјешне фудбалере, компанија Моззарт донирала им је спортске реквизите. 

- Пратили смо да компанија Моззарт ради донације, не само фудбалским, него и осталим клубовима и не само спорту, него и осталим члановима друштва, генерално. Зато смо дошли на идеју да им се обратимо и пресрећни смо што су нам изашли у сусрет. Хвала Моззарту на изузетној донацији. Ова опрема је велика помоћ нашој школи. Има ту и реквизита које ће користити сениорска екипа, али 90 одсто дониране опреме је за наше најмлађе фудбалере - каже Стевица Вујановић, шеф Омладинске школе ФК Напријед, Бања Лука.

А међу реквизитима су лопте, разни чуњеви, пластичне препоне, копља, обичне и маркер мајице. Из руководства ове Омладинске школе поручују да ће им ова вриједна донација добро доћи и за тренинге и за такмичења.

Тренутно имају млађу селекцију која се такмичи у Градској пионирској лиги, док остали играју у бањалучкој Лиги фудбалских полетараца већ двије године. Резултати, иако школи нису у првом плану, већ долазе до изражаја, а њиховим стопама ће и најмлађа селекција бебоса. Због тога су дјеца и родитељи сваким даном све задовољнији, а тренери се надају да ће школа наставити да напредује.

Спортску опрему до сада су набављали новцем од чланарина или уз помоћ родитеља дјеце и пријатеља клуба. Због тога им је донација пријатеља спорта Моззарта додатни вјетар у леђа.


- Ентузијазам руководства клуба и љубав младих играча према фудбалу су нас одушевили. Због тога се надамо да ће им спортски реквизити, које смо им донирали, помоћи да напредују и остваре своје спортске снове - каже менаџер корпоративних комуникација Моззарта, Марија Раниловић.

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар