Mozzart donirao opremu omladincima FK Naprijed

Omladinska škola čuvenog banjalučkog Fudbalskog kluba Naprijed postoji tri godine. Za to vrijeme uspjeli su da okupe oko 70 mladih fudbalera.

Republika Srpska 14.05.2021 | 14:57
Mozzart donirao opremu omladincima FK Naprijed

Dječake uzrasta od pet do 15 godina uče vještinama sa fudbalskom loptom. Kako bi bili što bolji i izrasli u uspješne fudbalere, kompanija Mozzart donirala im je sportske rekvizite. 

- Pratili smo da kompanija Mozzart radi donacije, ne samo fudbalskim, nego i ostalim klubovima i ne samo sportu, nego i ostalim članovima društva, generalno. Zato smo došli na ideju da im se obratimo i presrećni smo što su nam izašli u susret. Hvala Mozzartu na izuzetnoj donaciji. Ova oprema je velika pomoć našoj školi. Ima tu i rekvizita koje će koristiti seniorska ekipa, ali 90 odsto donirane opreme je za naše najmlađe fudbalere - kaže Stevica Vujanović, šef Omladinske škole FK Naprijed, Banja Luka.

A među rekvizitima su lopte, razni čunjevi, plastične prepone, koplja, obične i marker majice. Iz rukovodstva ove Omladinske škole poručuju da će im ova vrijedna donacija dobro doći i za treninge i za takmičenja.

Trenutno imaju mlađu selekciju koja se takmiči u Gradskoj pionirskoj ligi, dok ostali igraju u banjalučkoj Ligi fudbalskih poletaraca već dvije godine. Rezultati, iako školi nisu u prvom planu, već dolaze do izražaja, a njihovim stopama će i najmlađa selekcija bebosa. Zbog toga su djeca i roditelji svakim danom sve zadovoljniji, a treneri se nadaju da će škola nastaviti da napreduje.

Sportsku opremu do sada su nabavljali novcem od članarina ili uz pomoć roditelja djece i prijatelja kluba. Zbog toga im je donacija prijatelja sporta Mozzarta dodatni vjetar u leđa.


- Entuzijazam rukovodstva kluba i ljubav mladih igrača prema fudbalu su nas oduševili. Zbog toga se nadamo da će im sportski rekviziti, koje smo im donirali, pomoći da napreduju i ostvare svoje sportske snove - kaže menadžer korporativnih komunikacija Mozzarta, Marija Ranilović.

(BN)

Komentari / 0

Ostavite komentar