Откривено ко је бившем директору ХЕТ-а запалио ауто

Требињска полиција ухапсила је особу иницијала Р.Б., који је осумњичен за пожар на аутомобилу Марка Митровића, бившег директора Хидроелектана на Требишњици и предсједника општинског одбора СНСД Требиње.

Република Српска 14.05.2021 | 11:01
Откривено ко је бившем директору ХЕТ-а запалио ауто

Из полиције је саопштено да су полицијски службеници јуче ухапсили Р.Б., због сумње да је починио кривично дјело оштећење и одузимање туђе ствари 7. јула прошле године.

– Дјело је почињено на начин да је аутомобил „опел астра“ посут лако запаљивом течношћу која је запаљена отвореним пламеном – саопштено је из ПУ Требиње.

У саопштењу се додаје да је Окружно тужилаштво у Требињу наложило са се осумњичени након криминалистичке обраде пусти на слободу, а извјештај о почињеном кривичном дјелу достави у редовној процедури.

Према сазнањима Српскаинфо, а за паљење аутомобила Марку Митровићу осумњичен је Рајко Б. из Требиње, од раније познат полицији.

Пожар на „опел астри“ избио је 7. јула прошле године око 3,30 сати, а аутомобил је био паркиран испред зграде у којој станује.

У међувремену огласио се и Рајко Бован који тврди да није он починилац овог кривичног дјела.

"Ја сам пријавио ово кривично дјело, јер сам је тада затекао друго маскирано лице у вршењу кривичног дјела. Испитан сам у својству осумњиченог због тога што је некоме тамо пало на памет, да због своје неспособности на тај начин покуша да ријеши овај случај и додатно сатанизује и мене и моју фамилију", каже Рајко Бован у изјави БН порталу.

(БН/Српскаинфо)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Горан

14.05.2021 09:28

А ко му је платио да то уради?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да да

14.05.2021 10:30

Знају ли ти пиромани иста паметно радити осим прљавих радњи вјероватно по нарудзби

ОДГОВОРИТЕ