Организован пријем за балканског првака у боксу

Градоначелник Бијељине Љубиша Петровић организовао је пријем за балканског првака у боксу Алена Рахимића и представнике Боксерског клуба „Радник".

Спорт 13.05.2021 | 14:29
Организован пријем за балканског првака у боксу

- Сматрам да је ово велики успјех за Бијељину и да је БК „Радник" још једном доказао доминацију у боксу на територији БиХ, али и региона. Подсјетићу да наши такмичари учествују и остварују велике резултате на свим значајним међународним такмичењима у боксу, као и да боксери „Радника" чине половину репрезентације БиХ - истакао је предсједник Боксерског савеза Републике Српске и замјеник предсједника БК „Радник" Миленко Томић.

Двадесеттрогодишњи Ален Рахимић је први боксер у историји бијељинског спорта који је освојио златну медаљу на Балканском првенству.

- Захвалан сам градоначелнику на пријему и уважавању мог спортског успјеха, то ми даје мотивацију да истрајем у тренингу и да остварим још боље резултате са БК „Радник" и да донесем још медаља у Бијељину - додао је Рахимић.

Градоначелник Петровић је изразио увјерење да ће БК „Радник" наставити да остварује одличне резултате, као и да ће Град Бијељина наставити да подржава и сарађује са овим клубом.

- Велика нам је част што ће Бијељина 28. јуна бити домаћин другог кола новосноване регионалне лиге у боксу, а за то су свакако најзаслужнији одлични резултати БК „Радник". Градска управа ће подржати организацију овог боксерског спектакла - истакао је градоначелник Петровић.

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар