Organizovan prijem za balkanskog prvaka u boksu

Gradonačelnik Bijeljine LJubiša Petrović organizovao je prijem za balkanskog prvaka u boksu Alena Rahimića i predstavnike Bokserskog kluba „Radnik".

Sport 13.05.2021 | 14:29
Organizovan prijem za balkanskog prvaka u boksu

- Smatram da je ovo veliki uspjeh za Bijeljinu i da je BK „Radnik" još jednom dokazao dominaciju u boksu na teritoriji BiH, ali i regiona. Podsjetiću da naši takmičari učestvuju i ostvaruju velike rezultate na svim značajnim međunarodnim takmičenjima u boksu, kao i da bokseri „Radnika" čine polovinu reprezentacije BiH - istakao je predsjednik Bokserskog saveza Republike Srpske i zamjenik predsjednika BK „Radnik" Milenko Tomić.

Dvadesettrogodišnji Alen Rahimić je prvi bokser u istoriji bijeljinskog sporta koji je osvojio zlatnu medalju na Balkanskom prvenstvu.

- Zahvalan sam gradonačelniku na prijemu i uvažavanju mog sportskog uspjeha, to mi daje motivaciju da istrajem u treningu i da ostvarim još bolje rezultate sa BK „Radnik" i da donesem još medalja u Bijeljinu - dodao je Rahimić.

Gradonačelnik Petrović je izrazio uvjerenje da će BK „Radnik" nastaviti da ostvaruje odlične rezultate, kao i da će Grad Bijeljina nastaviti da podržava i sarađuje sa ovim klubom.

- Velika nam je čast što će Bijeljina 28. juna biti domaćin drugog kola novosnovane regionalne lige u boksu, a za to su svakako najzaslužniji odlični rezultati BK „Radnik". Gradska uprava će podržati organizaciju ovog bokserskog spektakla - istakao je gradonačelnik Petrović.

(BN)

Komentari / 0

Ostavite komentar