Годину дана како је Драгстесу уништена лична имовина

У просторијама градске управе јутрос је одржан састанак којем су присуствовали градоначелник Љубиша Петровић и бијељински привредник Стево Лазић, власник компаније Драгстес.

Република Српска 13.05.2021 | 13:45
Годину дана како је Драгстесу уништена лична имовина

Тема састанка био је неријешен спор између Драгстес и Нешковић д.о.о. око бензинске пумпе у Црњелову. Тим поводом званичним саопштењем јавности се обратио Стево Лазић. 

„Данас је тачно година од како је уништена лична имовина. Година дана фирма Драгстес ради преко агрегата! Тим поводом сам имао састанак са градоначелником Бијељине у вези наведене проблематике, гдје сам добио увјеравање и подршку од стране Љубише Петровића да ће он лично, али и надлежни органи града Бијељина дати пуну подршку у рјешавању мог проблема, у складу са законом.“

 „Још једном понављам, главни кривац у овом предмету су тадашња власт на челу са бившим градоначелником Мићом Мићићем и његовим сарадницима из Одјељења за просторно уредјење и Одјељења за инспекцијске послове. Такође кривци су Електро Бијељина, Министарство за просторно уређење и сви други који су незаконитим радњама дозволили да далековод који је у власништву моје породице од 1995. године буде незаконито уклоњен без прибављене грађевинске дозволе а све у циљу да се Нешковић д.о.о.дозволи изградња бензиске станице.

Ја не приговарам да се треба да гради и прави. Свакоме то треба бити омогућено, али у складу са законом. Правно ћу борити до краја!“-завршио је своје излагање власник компаније Драгстес Стево Лазић.

(Бијељиналиве.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар