Godinu dana kako je Dragstesu uništena lična imovina

U prostorijama gradske uprave jutros je održan sastanak kojem su prisustvovali gradonačelnik Ljubiša Petrović i bijeljinski privrednik Stevo Lazić, vlasnik kompanije Dragstes.

Republika Srpska 13.05.2021 | 13:45
Godinu dana kako je Dragstesu uništena lična imovina

Tema sastanka bio je neriješen spor između Dragstes i Nešković d.o.o. oko benzinske pumpe u Crnjelovu. Tim povodom zvaničnim saopštenjem javnosti se obratio Stevo Lazić. 

„Danas je tačno godina od kako je uništena lična imovina. Godina dana firma Dragstes radi preko agregata! Tim povodom sam imao sastanak sa gradonačelnikom Bijeljine u vezi navedene problematike, gdje sam dobio uvjeravanje i podršku od strane Ljubiše Petrovića da će on lično, ali i nadležni organi grada Bijeljina dati punu podršku u rješavanju mog problema, u skladu sa zakonom.“

 „Još jednom ponavljam, glavni krivac u ovom predmetu su tadašnja vlast na čelu sa bivšim gradonačelnikom Mićom Mićićem i njegovim saradnicima iz Odjeljenja za prostorno uredjenje i Odjeljenja za inspekcijske poslove. Takođe krivci su Elektro Bijeljina, Ministarstvo za prostorno uređenje i svi drugi koji su nezakonitim radnjama dozvolili da dalekovod koji je u vlasništvu moje porodice od 1995. godine bude nezakonito uklonjen bez pribavljene građevinske dozvole a sve u cilju da se Nešković d.o.o.dozvoli izgradnja benziske stanice.

Ja ne prigovaram da se treba da gradi i pravi. Svakome to treba biti omogućeno, ali u skladu sa zakonom. Pravno ću boriti do kraja!“-završio je svoje izlaganje vlasnik kompanije Dragstes Stevo Lazić.

(Bijeljinalive.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar