Славица Ћуктераш узнемирена због насилног комшије, припретила полицијом!

Певачица Славица Ћуктераш каже да се изузетно узнемирила када је чула галаму у згради у којој живи, због чега сумња да је њен комшија физички насрнуо на своју супругу.

Забава 12.05.2021 | 21:39
Славица Ћуктераш узнемирена због насилног комшије, припретила полицијом!

- Видели су сви на сторију шта се десило, ја сам неко ко не трпи насиље ни у ком облику и нисам могла да седим скрштених руку када сам посумњала да се у мојој згради тако нешто дешава. Наравно да сам се узнемирила, а пре свега нисам желела да моја ћерка чује и да мисли да је у реду окренути главу. И раније сам их чула, али је више деловало као свађа, не могу ни сада да тврдим, али верујем да је дошло до физичког насиља - рекла нам је Славица.

- Неколико комшија и ја смо желели да помогнемо комшиници, међутим, она је тврдила да су се само свађали. Овог пута смо му само запретили полицијом како би нам отворио врата, након расправе су се смирили, али ако се понови, тада се тиме нећемо бавити комшије и ја, већ људи којима је то посао - додала је певачица.

"Жене не дајте на себе, не спуштајте стандарде за мрву пажње. Не трпите насиље! Ми смо жене. Ми можемо све!" поручила је Ћуктераш!

(Курир.рс Фото: принтсцреен)

Коментари / 0

Оставите коментар