Slavica Ćukteraš uznemirena zbog nasilnog komšije, pripretila policijom!

Pevačica Slavica Ćukteraš kaže da se izuzetno uznemirila kada je čula galamu u zgradi u kojoj živi, zbog čega sumnja da je njen komšija fizički nasrnuo na svoju suprugu.

Zabava 12.05.2021 | 21:39
Slavica Ćukteraš uznemirena zbog nasilnog komšije, pripretila policijom!

- Videli su svi na storiju šta se desilo, ja sam neko ko ne trpi nasilje ni u kom obliku i nisam mogla da sedim skrštenih ruku kada sam posumnjala da se u mojoj zgradi tako nešto dešava. Naravno da sam se uznemirila, a pre svega nisam želela da moja ćerka čuje i da misli da je u redu okrenuti glavu. I ranije sam ih čula, ali je više delovalo kao svađa, ne mogu ni sada da tvrdim, ali verujem da je došlo do fizičkog nasilja - rekla nam je Slavica.

- Nekoliko komšija i ja smo želeli da pomognemo komšinici, međutim, ona je tvrdila da su se samo svađali. Ovog puta smo mu samo zapretili policijom kako bi nam otvorio vrata, nakon rasprave su se smirili, ali ako se ponovi, tada se time nećemo baviti komšije i ja, već ljudi kojima je to posao - dodala je pevačica.

"Žene ne dajte na sebe, ne spuštajte standarde za mrvu pažnje. Ne trpite nasilje! Mi smo žene. Mi možemo sve!" poručila je Ćukteraš!

(Kurir.rs Foto: printscreen)

Komentari / 0

Ostavite komentar