Срдачан сусрет патријарха СПЦ и Саше Матића на рођенданском слављу!

Један од наших најпопуларнијих певача у региону, Саша Матић уживао је на рођенданској забави која је организовала његова пријатељица.

Забава 10.05.2021 | 20:39
Срдачан сусрет патријарха СПЦ и Саше Матића на рођенданском слављу!

На рођенданској вечери коју је организовала позната загребачка угоститељка, присуствовао је и Његова светост патријарх српски Порфирије, који је док је био на месту митрополита загребачко-љубљанског, често долазио у ресторан, који се налази у власништву слављенице, те је постао велики пријатељ породице. Овом приликом патријарх и музичка звезда су искористили, како би време провели у разговору. Након што смо добили фотографију на којој су патријарх и Матић, позвали смо га, те нам је овим поводом изјавио:

-Синоћ смо били на рођендану наше заједничке пријатељице и у дивном друштву и атмосфери провели вече. Велика част и задовољство ми је припала да са нашим патријархом господином Порфиријем проведем неколико сати разговора, а такође ми је драго што воли моје песме - изјавио је овим поводом Матић.

Занимљиво је да су се на слављу нашли гости са читавог Балкана, тако да су из Србије били патријарх Порфирије и Матић, потом неколико људи из Албаније, Црне Горе, Босне и Херцеговине, као и Хрватске и Словеније. Сви гости уживали су у лепој атмосфери током читаве вечери. Смењивао се ред разговора, ред добре музике, а оно око чега су се сви сложили јесте да песма, добре мисли и лепо расположење, спаја све добре људе, без обзира одакле они били.

Са друге стране, певач већ месецима у тајности ради на новом албуму који ускоро планира да представи јавности, а повод је 20 година музичке каријере.

Осим тога, његову публику широм света обрадоваће једним дуетом са својом колегиницом.

(Курир.рс Фото: Курир)

Коментари / 0

Оставите коментар