Srdačan susret patrijarha SPC i Saše Matića na rođendanskom slavlju!

Jedan od naših najpopularnijih pevača u regionu, Saša Matić uživao je na rođendanskoj zabavi koja je organizovala njegova prijateljica.

Zabava 10.05.2021 | 20:39
Srdačan susret patrijarha SPC i Saše Matića na rođendanskom slavlju!

Na rođendanskoj večeri koju je organizovala poznata zagrebačka ugostiteljka, prisustvovao je i Njegova svetost patrijarh srpski Porfirije, koji je dok je bio na mestu mitropolita zagrebačko-ljubljanskog, često dolazio u restoran, koji se nalazi u vlasništvu slavljenice, te je postao veliki prijatelj porodice. Ovom prilikom patrijarh i muzička zvezda su iskoristili, kako bi vreme proveli u razgovoru. Nakon što smo dobili fotografiju na kojoj su patrijarh i Matić, pozvali smo ga, te nam je ovim povodom izjavio:

-Sinoć smo bili na rođendanu naše zajedničke prijateljice i u divnom društvu i atmosferi proveli veče. Velika čast i zadovoljstvo mi je pripala da sa našim patrijarhom gospodinom Porfirijem provedem nekoliko sati razgovora, a takođe mi je drago što voli moje pesme - izjavio je ovim povodom Matić.

Zanimljivo je da su se na slavlju našli gosti sa čitavog Balkana, tako da su iz Srbije bili patrijarh Porfirije i Matić, potom nekoliko ljudi iz Albanije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, kao i Hrvatske i Slovenije. Svi gosti uživali su u lepoj atmosferi tokom čitave večeri. Smenjivao se red razgovora, red dobre muzike, a ono oko čega su se svi složili jeste da pesma, dobre misli i lepo raspoloženje, spaja sve dobre ljude, bez obzira odakle oni bili.

Sa druge strane, pevač već mesecima u tajnosti radi na novom albumu koji uskoro planira da predstavi javnosti, a povod je 20 godina muzičke karijere.

Osim toga, njegovu publiku širom sveta obradovaće jednim duetom sa svojom koleginicom.

(Kurir.rs Foto: Kurir)

Komentari / 0

Ostavite komentar