Весна о Ђолетовој "афери": Разговарала сам са том женом, њен муж је љут!

Весна Ђогани проговорила је данас први пут након снимака на којима се види како њен супруг Ђоле Ђогани љуби другу жену.

Забава 09.05.2021 | 16:46
Весна о Ђолетовој "афери": Разговарала сам са том женом, њен муж је љут!

- Нажалост вест која је одјекнула је стварно шокантна. Морам да кажем да нема приче о било каквој превари. Мој муж је искрен човек. Нисам дошла да демантујем. Осећала сам се чудно. Овакав маркетинг нико није желео, нити бих га пожелела најгорим непријатељима - рекла је Весна. 

- То је наша пословна сарадница која већ 20 година води папире око наших пословања, наш је близак пријатељ, 50 пута дневно се чујемо. Ми нисмо пали с Марса, нисмо . Жена је колатерна штета, она се захвалила Ђолету што је однео њеном брату телевизор. Разговарале смо, њен супруг је мало већ повређен, није из јавног света, не разуме то. Питала сам је да ли је добро и да ли је све у реду, да треба да размишља о себи, да се смири, јер је ово лаж, рекла сам да не сумњам да она има било шта љубавно са Ђолетом. Она ми је рекла да је њен муж љут, имамо проблем велики, ја капирам да му приђем и да му кажем да то нема никакве везе и да му кажем да га његова жена не вара са мојим мужем. Сви смо повређени - рекла је Весна у емисији Премијера - Викенд специјал. 

- Наша комуникација је искрена, Ђоле је сурово искрен. Када се десила прва објава за Папарацо лов, није ми било свеједно. Кад су деца легла питала сам га "Ђоле, имаш ли нешто да ми кажеш?" Живим са њим 20 година, ја знам и како се смеје, и верујем му. Он је кренуо да говори да нема ништа, ја сам рекла нема потребе да ми се правдаш. Нећу да губим време на демантовање, све је лаж. Пољубац се види, али може да се у монтажи успори и стопира - рекла је Весна. 

(Курир.рс Фото: принтсцреен)

 

Коментари / 0

Оставите коментар