Ово су швалери са естраде који су остали у браку!

Афера у породици Ђолета и Весне Ђогани, која је последњих дана тема број један у домаћим медијима, није једина која је одјекнула као бомба, а да су супружници након откривене преваре наставили брачну заједницу као да се ништа није десило.

Забава 09.05.2021 | 14:27
Ово су швалери са естраде који су остали у браку!

Брак су након скандала сачували и фудбалери Александар Коларов, Милан Бишевац, Вујадин Савић, музичари Радиша Трајковић Ђани, Мирослав Илић, Горан Бреговић, Митар Мирић и многи други.

Плејбој зечица Божана Вујиновић јавно је признала да је била у љубавној вези с Бишевцем, који је у то време увелико био у браку са супругом Љиљаном. Иако се сазнало за аферу, супружници су дали заједнички интервју и рекли да од развода нема ништа.

Његов колега Александар Коларов, иако је с тадашњом љубавницом Кристином Мијачевић добио сина Петра, остао је са законском супругом Весном. О њиховом разводу се причало 2019. године, када је он наводно уВујадин Савић је једном приликом ухваћен како на леђима носи женску особу која није била Мирка. Тада су почеле приче о његовом неверству, које је глумица опростила.хваћен у прељуби с Италијанком Кристином Бучином, али је он то демантовао. У међувремену је изгледа заиста дошло до развода, јер је бивши капитен српске репрезентације у вези с Франческом Фиорети, удовицом италијанског фудбалера Давидеа Асторија.

Вујадин Савић је једном приликом ухваћен како на леђима носи женску особу која није била Мирка. Тада су почеле приче о његовом неверству, које је глумица опростила.

И музичари воле да варају, а да не осете последице. Гордана Илић, супруга Мирослава Илића, остала је деценијама с њим у браку, иако њега Мирјана Антоновић оптужује да имају сина Девина и због тога се и данас суде. Горан Бреговић је с Џенаном у браку 25 година. Колају приче да је музичар вара, а за његове афере говоре да су готово јавне. Но, све то је његова супруга стоички издржала. Међу бројним лепотицама које је освајао као од шале, везу с Брегом прва је признала глумица Маја Сабљић.

Поред ње, на списку су биле и друге познате даме, а он никада није потврдио нити демантовао ниједну од тих гласина. Једини који је јавно признао да је варао супругу је Ђани: - Само једанпут сам преварио Слађу и то кад сам био попио. Сваки мушкарац је преварио макар једном своју супругу - закључио је он. Неверан је био и Митар Мирић, као што се причало, он је варао жену Сузану са 30 година млађом певачицом Драганом Јанићијевић илити Лепом Гагом. Он је ово негирао, али је ипак признао да га је жена једном избацила из куће због швалерације.

- Супругу Сузану обожавам и дивим јој се како издржава са мном. Свака јој част што ме трпи. Свашта сам јој у животу приређивао, безброј пута сам се покајао и извињавао јој се, и она је безброј пута прешла преко мојих лудорија. Стално причам како ћу се поправити, али шта да радим кад ми ђаво не да мира - изјавио је једном приликом Митар.

(Курир.рс Фото: принтсцреен/Дамир Дервишагић)

 

 

 

 

 

 

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ре

09.05.2021 15:27

кога је брига за ту гамад, људи се баве својим животом нико не обраћа пажњу на естрадни шљам.

ОДГОВОРИТЕ