Хуррицане пред одлазак откриле детаље наступа!

Група Хуррицане је и овогодишњи представник Србије на најпрестижнијем музичком такмичењу.

Забава 07.05.2021 | 17:32
Хуррицане пред одлазак откриле детаље наступа!

Након отказивања песме Евровизији први пут у историји такмичења због пандемије коронавируса прошле године, многе земље учеснице одлучиле су да своијим изабраним представницима поново понуде да их представљају и наредни пут, а тако је било у нашем случају.

Напоран рад на песми и наступу ће ускоро доживети своју евровизијску премијеру, а оне ће у периоду између 18. и 22. маја наступити са песмом ''Лоцо Лоцо''.

- Радимо 24 сата дневно, стварно радимо, не спавамо уопшете. Јако смо узбуђене, а уједно чак нисмо ни сигурно да ли осећамо то да путујемо прекосутра - причају оне.

- С обзиром да ћемо у Холандији бити у карантину, биће интересантно. Једва чекамо - додаје Ксенија.

Откривају како им је било када су сазнале да је Евровизија прошле године отказана.

- Није нам било свеједно, доста смо се спремале и веровале да ћемо отићи са том песмом ''Хасла ла виста'' и представити Србију у најбољем могућем свету, али када смо чули да нећемо, могле смо само да се надамо да ћемо ове године отићи - прича Ивана.

- Више нам је легла ''Лоцо лоцо'', свакако, ту можемо да покажемо вокалне способности више него у претходној. Нисмо мењале тим, Сања је писала текст, тако да верујем да ћемо да остваримо добар пласман - додаје Ксенија.

Откриле су и како ће изгледати наступ на престижном такмичењу.

- Биће јако динамично, костими ће бити луди као што смо ми, исто фризура, шминка. Свака реч у песми има свој покрет, доста се игра, доста се пева. Тако да ће бити онако баш УРАГАНСКИ - закључила је Ивана Боом Николић.

(Курир.рс/ пинк фото: принтсцреен)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Драги

07.05.2021 21:04

Свака част за наш прелеп трио , мислим да ће направити велики успех!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гарфилд

07.05.2021 22:20

Нажалост стрејт у Европи није на цијени у овој последњој декади. Дует Марије Ш и Ане Б би можда направио неки резултат...

ОДГОВОРИТЕ