Hurricane pred odlazak otkrile detalje nastupa!

Grupa Hurricane je i ovogodišnji predstavnik Srbije na najprestižnijem muzičkom takmičenju.

Zabava 07.05.2021 | 17:32
Hurricane pred odlazak otkrile detalje nastupa!

Nakon otkazivanja pesme Evroviziji prvi put u istoriji takmičenja zbog pandemije koronavirusa prošle godine, mnoge zemlje učesnice odlučile su da svoijim izabranim predstavnicima ponovo ponude da ih predstavljaju i naredni put, a tako je bilo u našem slučaju.

Naporan rad na pesmi i nastupu će uskoro doživeti svoju evrovizijsku premijeru, a one će u periodu između 18. i 22. maja nastupiti sa pesmom ''Loco Loco''.

- Radimo 24 sata dnevno, stvarno radimo, ne spavamo uopšete. Jako smo uzbuđene, a ujedno čak nismo ni sigurno da li osećamo to da putujemo prekosutra - pričaju one.

- S obzirom da ćemo u Holandiji biti u karantinu, biće interesantno. Jedva čekamo - dodaje Ksenija.

Otkrivaju kako im je bilo kada su saznale da je Evrovizija prošle godine otkazana.

- Nije nam bilo svejedno, dosta smo se spremale i verovale da ćemo otići sa tom pesmom ''Hasla la vista'' i predstaviti Srbiju u najboljem mogućem svetu, ali kada smo čuli da nećemo, mogle smo samo da se nadamo da ćemo ove godine otići - priča Ivana.

- Više nam je legla ''Loco loco'', svakako, tu možemo da pokažemo vokalne sposobnosti više nego u prethodnoj. Nismo menjale tim, Sanja je pisala tekst, tako da verujem da ćemo da ostvarimo dobar plasman - dodaje Ksenija.

Otkrile su i kako će izgledati nastup na prestižnom takmičenju.

- Biće jako dinamično, kostimi će biti ludi kao što smo mi, isto frizura, šminka. Svaka reč u pesmi ima svoj pokret, dosta se igra, dosta se peva. Tako da će biti onako baš URAGANSKI - zaključila je Ivana Boom Nikolić.

(Kurir.rs/ pink foto: printscreen)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Dragi

07.05.2021 19:04

Svaka čast za naš prelep trio , mislim da će napraviti veliki uspeh!

ODGOVORITE
Name

Garfild

07.05.2021 20:20

Nažalost strejt u Evropi nije na cijeni u ovoj poslednjoj dekadi. Duet Marije Š i Ane B bi možda napravio neki rezultat...

ODGOVORITE