Чајниче: Три мјесеца чека се санација клизишта

Грађани Чајнича су огорчени на Владу и Путеве Српске који ништа не предузимају да се клизиште на регионалном путу према Горажду санира и тиме отклони опасност од потпуног прекида саобраћајнице. Упозоравају да на овом дијелу пута могу у опасност доћи и возачи.

Република Српска 06.05.2021 | 20:12
Чајниче: Три мјесеца чека се санација клизишта

Прошла су пуна три мјесеца од како је на регионалном путу Горажде-Чајниче дошло до одрона којим је угрожена саобраћајница а саобраћај се од тада одвија на само једној траци.

Грађани града под Цицељом се боје да се пут потпуно не прекине јер алтернативног према Горажду и даље нема. Огорчени су на републичке власти које су у сваком погледу запоставиле њихову општину. 

О овом проблему општина је неколико пута обавјештавала надлежне републичке институције, а недавно је новоформирана Скупштина општине Чајниче донијела закључак да се упути апел Влади Републике Српске за санацију клизишта на путу.

Поред овог активно је и клизиште на путу у селу Миљено које пријети да угрози и један стамбени објекат.

(БН)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Јаффа

06.05.2021 18:26

Треба сипати гориво у машине, платити материјале, дати радницима плате...а пара нема, и нема...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Масала

06.05.2021 19:08

На путу Сарајево Фоца одрон 2 године па шта ништа сем сто министар мислим да и не зна за тај случај

ОДГОВОРИТЕ
Name

Исток

06.05.2021 19:34

Фоча - Шћепан Поље најгори пут на Свијету! Чајниче - Горажде опасно се приближава том ужасу! Фоча - Сарајево као што кажеш одрон двије године без ријешења. Фоча - Тјентиште задње дане броји да пређе у стање као у Чајничу. Чудан народ у том крају када погледаш резултате избора.

Name

Нострадамус

07.05.2021 10:15

Па идите Ауто путем неморате да идете тим поквареним магистралним путебима.Додик вам направио аутопутеве а ви хоцете магистралом и онда вам крива власт.

Name

РрбН

06.05.2021 20:02

Додик незаинтересован. Срам га било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл

06.05.2021 20:08

Засто Цајнице не би добило љетну магистралу Устипраца - Цајнице- Фоца преко Потркусе. Тиме би се град отворио према вјерницима и туристима. Вецина туриста би посјетила Госпу Цајницку као једну од највецих српских светиња, а град би постао незаобилазна туристицка дестинација. На овој траси вец постоји тврда подлога, треба је само пресвуци адфалтом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

В.д директори

07.05.2021 14:27

И добар је пут какви су директори путева рс..хаааа

ОДГОВОРИТЕ