Моззарт укључио Роналда у борбу за живот малог Гаврила! 

Славни фудбалер Кристијано Роналдо послао је дрес Јувентуса који је одмах стављен на лицитацију на Лимунду. Компанија која је купила његову траку изнијела почетну цијену од 16.600 КМ.

Фудбал 06.05.2021 | 16:58
Моззарт укључио Роналда у борбу за живот малог Гаврила! 

Од Кристијана за Гаврила! За његову побједу!

Послије хуманитарне лицитације на којој је Моззарт купио Роналдову капитенску траку, Португалац је ријешио да пошаље свој потписан дрес Јувентуса са поруком „пара Гаврило“!

Злата вриједни црно-бијели дрес стигао је у Моззартово сједиште право из Торина, а ова компанија наставља низ аукција које се у посљедње вријеме организују у циљу прикупљања средстава за најскупљи лијек на свијету. И овај комад опреме највеће фудбалске звијезде данашњице постављен је на Лимунду, са почетном цијеном од милион динара, односо нешто више од 16.600 КМ!

Гаврило Ђурђевић има осам мјесеци и болује од спиналне мишићне атрофије, а потребно му је још око милион евра за лијечење. Моззарт је захваљујући фудбалским менаџерима из агенције ЛИАН Спортс Николи Дамјанцу и Фаиију Рамаданију успио да дође до Роналда и позове га да се прикључи акцијама.

Капитен европских шампиона чуо је да је случај „трака“ имао хуманитарни одјек и да је тада у фонд отишло 64.000 евра. Било му је драго да је од тог цијелог догађаја на крају испало нешто веома лијепо и одлучио је да пошаље свој потписан дрес. Пара Гаврило! Пела виториа де Гаврило!

Кристијано је у револту бацио своје капитенско обиљежје послије поништеног гола на мечу Србија – Португал, али се нико неће сјећати резултата 2:2, ни уклизавања Митровића, ни бијеса Роналда. Памтиће се само она ударна прича из свјетских медија - да је један ватрогасац узео траку и искористио је за помоћ осмомјесечној беби.

Ђорђе Вукићевић је са организацијом „Заједно за живот“ Јована Симића дигао цијелу Србију на ноге са том аукцијом, а Моззарт се није зауставио на куповини траке и донацији од 64.000 евра.

Главни циљ је био да се пробуди друштвено-одговорна свијест и код других појединаца, фирми, организација, а лицитације су се наставиле – Стефан Митровић је дао своје копачке и дрес са чувеног меча на Маракани, његов презимењак Александар такође дрес Србије…

Овај Роналдов  дрес није са грбом Португала, него Јувентуса, али асоцира на оно што је Гаврилу неопходно у овом тренутку - тимска игра на хуманост! У њој се неће памтити индивидуални потези, али је Кристијанова асистенција за сваку похвалу.

У Моззарту се надају да ће и ова лицитација имати много одјека, а на које још начине можете помоћи Гаврилу прочитајте ОВДЈЕ. 

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар