Mozzart uključio Ronalda u borbu za život malog Gavrila! 

Slavni fudbaler Kristijano Ronaldo poslao je dres Juventusa koji je odmah stavljen na licitaciju na Limundu. Kompanija koja je kupila njegovu traku iznijela početnu cijenu od 16.600 KM.

Fudbal 06.05.2021 | 16:58
Mozzart uključio Ronalda u borbu za život malog Gavrila! 

Od Kristijana za Gavrila! Za njegovu pobjedu!

Poslije humanitarne licitacije na kojoj je Mozzart kupio Ronaldovu kapitensku traku, Portugalac je riješio da pošalje svoj potpisan dres Juventusa sa porukom „para Gavrilo“!

Zlata vrijedni crno-bijeli dres stigao je u Mozzartovo sjedište pravo iz Torina, a ova kompanija nastavlja niz aukcija koje se u posljednje vrijeme organizuju u cilju prikupljanja sredstava za najskuplji lijek na svijetu. I ovaj komad opreme najveće fudbalske zvijezde današnjice postavljen je na Limundu, sa početnom cijenom od milion dinara, odnoso nešto više od 16.600 KM!

Gavrilo Đurđević ima osam mjeseci i boluje od spinalne mišićne atrofije, a potrebno mu je još oko milion evra za liječenje. Mozzart je zahvaljujući fudbalskim menadžerima iz agencije LIAN Sports Nikoli Damjancu i Faiiju Ramadaniju uspio da dođe do Ronalda i pozove ga da se priključi akcijama.

Kapiten evropskih šampiona čuo je da je slučaj „traka“ imao humanitarni odjek i da je tada u fond otišlo 64.000 evra. Bilo mu je drago da je od tog cijelog događaja na kraju ispalo nešto veoma lijepo i odlučio je da pošalje svoj potpisan dres. Para Gavrilo! Pela vitoria de Gavrilo!

Kristijano je u revoltu bacio svoje kapitensko obilježje poslije poništenog gola na meču Srbija – Portugal, ali se niko neće sjećati rezultata 2:2, ni uklizavanja Mitrovića, ni bijesa Ronalda. Pamtiće se samo ona udarna priča iz svjetskih medija - da je jedan vatrogasac uzeo traku i iskoristio je za pomoć osmomjesečnoj bebi.

Đorđe Vukićević je sa organizacijom „Zajedno za život“ Jovana Simića digao cijelu Srbiju na noge sa tom aukcijom, a Mozzart se nije zaustavio na kupovini trake i donaciji od 64.000 evra.

Glavni cilj je bio da se probudi društveno-odgovorna svijest i kod drugih pojedinaca, firmi, organizacija, a licitacije su se nastavile – Stefan Mitrović je dao svoje kopačke i dres sa čuvenog meča na Marakani, njegov prezimenjak Aleksandar takođe dres Srbije…

Ovaj Ronaldov  dres nije sa grbom Portugala, nego Juventusa, ali asocira na ono što je Gavrilu neophodno u ovom trenutku - timska igra na humanost! U njoj se neće pamtiti individualni potezi, ali je Kristijanova asistencija za svaku pohvalu.

U Mozzartu se nadaju da će i ova licitacija imati mnogo odjeka, a na koje još načine možete pomoći Gavrilu pročitajte OVDJE. 

(BN)

Komentari / 0

Ostavite komentar