Крушевац: Масовна туча, потом и напад на полицију

Припадници Полицијске управе у Крушевцу ухапсили су Р. Н. (1979), Т. В. (1992), К. Р. (2001), С. А. (1969), С. Н. (2000) и Д. А. (1986) из Крушевца.

Србија 06.05.2021 | 07:29
Крушевац: Масовна туча, потом и напад на полицију

Полиција је успоставила јавни ред и мир и привела учеснике туче у којој је седам особа напало двојицу крушевљана и нанели им повреде, саопштила је Полицијска управа Крушевац.

По налогу основног јавног тужилаштва у Крушевцу, осумњиченима Р. Н., Т. В., К. Р., С. А., С. Н. и Д. А. је одређено задржавање до 48 часова и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени тужиоцу, док ће кривична пријава против малолетника бити поднета Вишем јавном тужилаштву у Крушевцу.

Како преносе "Новости", овом нападу претходила је масовна туча око 10 учесника који су се сукобили у Чолак Антиној улици наочиглед бројних гостију башти кафића.

Све се догодило око 19 сати. Према незваничним информацијама, севнули су и ножеви, а сукоб се умало наставио и у полицијској станици.

Полиција је врло брзо изашла на лице места и успела да приведе виновнике окршаја, а на улици је око сат времена био паркиран и поло крушевачке регистрације, пролазници су претпостављали да је једна група сукобљених била у том колима. На улици су видљиви трагови кочења. Полиција је око сат времена обезбеђивала место догађаја све до доласка шлеп-службе, која је уклонила ауто с улице.

У међувремену, у полицијску станицу приведени су осумњичени због постојања основа сумње да су напали службено лице, а потврђена је и сумња да је седам особа претходно напало двојицу Крушевљана и нанело им повреде. Али,ни ту није био крај. Приликом интервенције полиције на успостављању јвног реда и мира, нападнути су припадници полицијски службеници. И у станици су приведени покушали да наставе обрачун, докачили су и стакло на улазу у седишту Полицијске управе.

Сви учесници су идентификовани.

(Тањуг)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Адреналин и хормони

06.05.2021 06:34

Све то потјерати на принудни рад на јаком сунцу и без воде..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бас тако

06.05.2021 09:18

Нормалан цовјек који ради и бори се за несто у зивоту нема снаге а ни воље за оваква насиља. Не знају ста це од неизивљености

Name

Обицан цовјек

06.05.2021 13:36

Ниста без Титове полиције,ови само дзабалебаре,само пендрек је из раја изасао и удри банду,ав постен народ оставите на миру

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милица

07.05.2021 16:30

Јел то наша матица...

ОДГОВОРИТЕ