Новак Ђоковић наставио припреме у Сарајеву

Први рекет свијета Новак Ђоковић наставио је своје припреме за надолазећи АТП турнир у Риму и Роланд Гаррос на теренима тениског клуба Гем у Центру Сафет Зајко. У Сарајеву остаје до петка.

Тенис 05.05.2021 | 21:53
Новак Ђоковић наставио припреме у Сарајеву

Током другог дана припрема, тренинг је посматрало 11 тренера ТК Гем, који су изразили задовљство што могу уживо гледати тренинг најбољег тима на свијету.

“Једно велико искуство за наше тренере и одлична едукација и додатно знање које ћемо користити за тренажне процесе наших такмичара. Наравно да нам је част што је Новак Ђоковић одабрао наш клуб као мјесто гдје ће обавити тренинге, али свакако нам је част што је ту и будућа свјетска тениска звијезда Брендон Накасхима”, казали су из ТК Гем.

Тренери у тениском клубу Гем имају прилику да уче од једног од најбољих свјетских тренера Мариана Вајде, тренера који има близу 100 титула са Ђоковићем.

“Ми у клубу Гем смо и прије симпатисали најбољег играча свијета Ђоковића, но сада смо га упознали и увидјели да се ради о једној изузетно скромној особи што је још један доказ његове велчине. Сада је у нама члановима тениског клуба Гем добио истинске навијаче који ће будно да прате наредне турнире и да навијамо за још једну титулу Роланд Гарроса”, истакли су из клуба.

(Н1)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

РС-БЛ

05.05.2021 20:20

Зна ли Новак ко је био Сафет Зајко?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пролазник

25.05.2021 16:51

Па није досао код Зајке да тренира јаране, реци ми ко је био тај Зајко просвети нас.

ОДГОВОРИТЕ