Novak Đoković nastavio pripreme u Sarajevu

Prvi reket svijeta Novak Đoković nastavio je svoje pripreme za nadolazeći ATP turnir u Rimu i Roland Garros na terenima teniskog kluba Gem u Centru Safet Zajko. U Sarajevu ostaje do petka.

Tenis 05.05.2021 | 21:53
Novak Đoković nastavio pripreme u Sarajevu

Tokom drugog dana priprema, trening je posmatralo 11 trenera TK Gem, koji su izrazili zadovljstvo što mogu uživo gledati trening najboljeg tima na svijetu.

“Jedno veliko iskustvo za naše trenere i odlična edukacija i dodatno znanje koje ćemo koristiti za trenažne procese naših takmičara. Naravno da nam je čast što je Novak Đoković odabrao naš klub kao mjesto gdje će obaviti treninge, ali svakako nam je čast što je tu i buduća svjetska teniska zvijezda Brendon Nakashima”, kazali su iz TK Gem.

Treneri u teniskom klubu Gem imaju priliku da uče od jednog od najboljih svjetskih trenera Mariana Vajde, trenera koji ima blizu 100 titula sa Đokovićem.

“Mi u klubu Gem smo i prije simpatisali najboljeg igrača svijeta Đokovića, no sada smo ga upoznali i uvidjeli da se radi o jednoj izuzetno skromnoj osobi što je još jedan dokaz njegove velčine. Sada je u nama članovima teniskog kluba Gem dobio istinske navijače koji će budno da prate naredne turnire i da navijamo za još jednu titulu Roland Garrosa”, istakli su iz kluba.

(N1)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

RS-BL

05.05.2021 20:20

Zna li Novak ko je bio Safet Zajko?

ODGOVORITE
Name

Prolaznik

25.05.2021 16:51

Pa nije dosao kod Zajke da trenira jarane, reci mi ko je bio taj Zajko prosveti nas.

ODGOVORITE