СНСД манипулације о раздруживању са Федерацијом БиХ

„Веома је чудно да предсједник Републике Српске, предсједник Владе Републике Српске и српски члан Предсједништва БиХ, током вишеструких сусрета са руководством Србије у посљедњих мјесец дана нису разговарали о мирном раздруживању са Федерација БиХ, што указује на то да ово није озбиљна тема и да СНСД њом манипулише“, рекао је потпредсједник ПДП-а Игор Црнадак.

Република Српска 05.05.2021 | 15:48
СНСД манипулације о раздруживању са Федерацијом БиХ

„Расправа коју иницира СНСД у Народној скупштини Републике Српске о мирном раздруживању са ФБиХ је бесмислена након изјаве лидера СНСД-а да о томе није разговарао са државним руководством Србије“, рекао је потпредсједник ПДП-а и народни посланик Игор Црнадак.

Црнадак позива Клуб СНСД-а да ту тачку повуче са дневног реда док предлагач не утврди садржај који ће у потпуности подржати и званични Београд, јер Народна скупштина Републике Српске не треба да улази у авантуре које не подржавају чак ни наши највећи пријатељи.

„Веома је чудно да предсједник Републике Српске, предсједник Владе Републике Српске и српски члан Предсједништва БиХ, током вишеструких сусрета са руководством Србије у посљедњих мјесец дана нису разговарали о мирном раздруживању са Федерација БиХ, што указује на то да ово није озбиљна тема и да СНСД њом манипулише“, каже Црнадак и додаје: 

„На крају, позивам колегу Жунића, шефа Клуба посланика СНСД-а, да након завршетка редовне сједнице наредне седмице, у складу са роковима и процедурама које прописује Пословник, одржимо посебну сједницу НСРС посвећену задужењу Републике Српске од 600 милиона КМ на Лондонској берзи“, каже Црнадак.

Он истиче да народ Републике Српске жели да добије пуну информацију о овом задужењу, каматама, начину враћања, те о свим банкама, брокерским кућама и посредницима широм свијета који су укључени у ову трансакцију.

(БН)

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

Драган МД

05.05.2021 14:16

Сви сте висе толико досадни да ме желудац заболи када се огласите. Он , Додик, нас као ослобађа, а ви браните. Тај сценарио смо видјели стотине пута док су ваши џепови препуни лове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крезо

05.05.2021 14:29

Миле је лазов и преварант. Лопов, шибицар, али и мали мис. Боји се народа и улице. И сваког низерангираног чиновника са запада. А лажно се јунаци и брани српски интерес...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

05.05.2021 14:30

Упамтите да це за вријеме Додиковог мандата РС бити самостална и као таква одлуцит о својој судбини.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

05.05.2021 15:26

Упамти да це српска до краја његовог мандата дозивјети економски, финансијки и полтицки крах. Економски и финансијски је вец одрадјен.

Name

кики

05.05.2021 16:22

Нема раздрузивања...Миле це нас увести у вјецни загрљај Босне и Херцеговине.

Name

Ре Мики

05.05.2021 17:25

Упамти да це Додик једног дана реци:ја сам свој посао заврсио Република Српска висе не постоји.

Name

Милорад

05.05.2021 17:25

Иди реци Додику у лице стисни!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бх

05.05.2021 18:01

Само мирно и никако другачије , вели додо

ОДГОВОРИТЕ
Name

А

06.05.2021 04:17

Немаш ти појма о чему су они наглабали ал ето да се мало јавиш. Постали сте досаднији од пролива.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОРАД

06.05.2021 05:16

ПОБОГУ БРАТА ИГОРЕ, ПА ЗАР ТЕБИ, КАО ЈЕДНОМ ОД ВОДЕЋИХ ОПОЗИЦИОНИХ ПОЛИТИЧАРА У РС И БиХ, ЈОШ УВИЈЕК НИЈЕ ПОЗНАТО ДА НЕМА НИ ФБиХ НИ РС БЕЗ ПОСТОЈАЊА БОСНЕ И ХЕРЦЕГОВИНЕ, ОНЕ СУ ПРОИЗАШЛЕ ИЗ ДЕЈТОНСКОГ МИРОВНОГ СПОРАЗУМА КАО ДВА КОНСТИТУТИВНА ЕНТИТЕТА БиХ И ОНИ СУ САМО ФЕДЕРАЛНЕ ЈЕДИНИЦЕ КОЈЕ НЕ МОГУ САМОСТАЛНО ПОСТОЈАТИ И ФУНКЦИОНИСАТИ, НЕМОЈ ШИРИТИ ДЕМАГОГИЈУ ПОПУТ ОВИХ ВЛАДАЈУЋИХ !!! ОД ЈЕФТИНОГ ПОПУЛИЗМА НАРОДУ ХЉЕБА НЕМА !!!

ОДГОВОРИТЕ