Индонежанин дао име сину по свом радном месту!

Индонежанин Самет Вахиуди толико воли свој посао да је сина назвао по њему тј по свом радном месту -послу. Име које је дао свом сину је заиста необично и уникатно.

Занимљивости 04.05.2021 | 15:22
Индонежанин дао име сину по свом радном месту!

Име његовог петомесечног дечака је Динас Комуникаси Информатика Статистик или у преводу Завод за статистику!

Чак и пре него што се оженио, Самет Вахиуди је знао да, ако икада добије сина, жели да му да име по одељењу у којем је радио као државни службеник. То је врло јасно рекао својој вереници пре него што су се венчали, а она је прихватила његов бизаран предлог имена сина.

Њихово прво дете била је девојчица, па се Самет сложио са конвенционалнијим именом за њу, али када је његова супруга Линда у децембру прошле 2020. године родила њихово друго дете, дечака, тачно је знао како ц́е се звати - Биро за Статистику комуникацију и информацију или Динас Комуникаси Информатика Статистик.

Самет Вахиуди рекао је индонежанским медијима и новинарима да се запослио као државни службеник у граду Бребес 2003. године и од тада ради у Заводу за статистичке информације. Ово место је за њега постало као други дом, па је желео да се то некако повеже са његовим сином.

Рођен 23. децембра 2020. године, Завод за статистичку информациону комуникацију вероватно ц́е се тешко представити са својим пуним именом, због чега су му родитељи вец́ одабрали надимак Динко.

Упитан да ли је размишљао о томе како ц́е се његов син осец́ати према његовом имену кад одрасте, индонежански државни службеник рекао је да је сигуран да ц́е се дечак на то навиц́и.

(Занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар