Цеца купила вилу на Кипру уз обалу мора на кредит!

Фолк дива Светлана Цеца Ражнатовић често одлази у своју луксузну вилу на Кипру да напуни батерије.

Забава 03.05.2021 | 17:38
Цеца купила вилу на Кипру уз обалу мора на кредит!

Певачица тамо поседује кућу коју је купила на кредит.

- Желела сам нешто егзотично, лепо и да буде на самој обали. Мој пријатељ Фотос ми је донео фотографије ове моје виле и ја сам знала да је то то. Одмах сам подигла кредит. Да, кућу сам купила на кредит, који, нормално, месечно отплаћујем - казала је Цеца једном приликом у "Амиџи шоу".

Кућа је се налази на самој обали, а у дворишту постоји фрескама осликана капела коју су освештали свештеници Српске православне цркве.

Иначе, како су пријатељи српске звезде пре неколико година открили за "Блиц" њена кипарска оаза простире на 400 квадратних метара. Вилу у летовалишту у Аја Напи Цеца је на кредит купила 2006.

Певачица је годинама одлазећи у ову острвску земљу јако заволела тамошњи амбијент и стекла пријатељства, а и њена деца су се тамо школовала.

- Имам комшије Иранце, Кипране и Русе с којима имам сјајан однос. То су остварени људи којима ништа не значи моја слава у Србији. У Аја Напи је предивно лето, а прија ми и да одем тамо кад у Србији захладни. Драгоцен ми је мир који имам у мојој другој кући - рекла је раније Цеца.

(Ало.рс фото: принтсцреен)

Коментари / 0

Оставите коментар