Ceca kupila vilu na Kipru uz obalu mora na kredit!

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović često odlazi u svoju luksuznu vilu na Kipru da napuni baterije.

Zabava 03.05.2021 | 17:38
Ceca kupila vilu na Kipru uz obalu mora na kredit!

Pevačica tamo poseduje kuću koju je kupila na kredit.

- Želela sam nešto egzotično, lepo i da bude na samoj obali. Moj prijatelj Fotos mi je doneo fotografije ove moje vile i ja sam znala da je to to. Odmah sam podigla kredit. Da, kuću sam kupila na kredit, koji, normalno, mesečno otplaćujem - kazala je Ceca jednom prilikom u "Amidži šou".

Kuća je se nalazi na samoj obali, a u dvorištu postoji freskama oslikana kapela koju su osveštali sveštenici Srpske pravoslavne crkve.

Inače, kako su prijatelji srpske zvezde pre nekoliko godina otkrili za "Blic" njena kiparska oaza prostire na 400 kvadratnih metara. Vilu u letovalištu u Aja Napi Ceca je na kredit kupila 2006.

Pevačica je godinama odlazeći u ovu ostrvsku zemlju jako zavolela tamošnji ambijent i stekla prijateljstva, a i njena deca su se tamo školovala.

- Imam komšije Irance, Kiprane i Ruse s kojima imam sjajan odnos. To su ostvareni ljudi kojima ništa ne znači moja slava u Srbiji. U Aja Napi je predivno leto, a prija mi i da odem tamo kad u Srbiji zahladni. Dragocen mi je mir koji imam u mojoj drugoj kući - rekla je ranije Ceca.

(Alo.rs foto: printscreen)

Komentari / 0

Ostavite komentar