Кривокапић понудио црногорски пасош Јоксимовићу

Председник Владе Црне Горе проф. др Здравко Кривокапић причао је о додели такозваних „златних пасоша“ за значајне личности које имају везе са Црном Гором, а један такав је већ намењен и певачу Жељку Јоксимовићу.

Магазин 30.04.2021 | 14:34
Кривокапић понудио црногорски пасош Јоксимовићу

- Ми смо братски народ по много чему. Ево ја ћу сад, не знам да ли је можда ружно, рећи да је ваш супруг старином Црногорац, а нема црногорско држављанство ни пасош. Сада је прилика да кажем, пошто Црна Гора креће једним другим путем, да ми желимо да све што има додирне везе са Црном Гором буду ти условно речено „златни пасоши“ вредности које заједнички делимо. Такав пасош бисмо понудили Новаку Ђоковићу и вашем супругу.

- А да ли онда и жена, пошто је скроз Српкиња, али преко мужа има везе са Црном Гором, има право на тај пасош или не? - било је питање које је занимало Јовану на шта је Кривокапић одговорио:

- Може, наравно!

(Курир)

 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Да ли је

30.04.2021 13:09

Ограничен број тих пасоша, има нас још који бисмо се пријавили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оља

30.04.2021 13:17

Братски народ по много цему? Ако су у питању Срби из ЦГ и Срби из Србије, односно РС, онда се ради о једном народу, а братски мозе да буде са осталим, по поријеклу и другим карактеристикама, сродним народима. Кривокапиц се то омакло, онако, не размисљајуци, али злонамјерно сигурно није. Ипак, када је јавна ријец у питању, а посебно ако је упуцује високи званицник, требало би водити рацуна о знацењу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

30.04.2021 13:26

Ето , нас из Републике Српске по пасош....

ОДГОВОРИТЕ