Летећи скејтборд из филма "Повратак у будућност" већ је на улицама САД!

Марти Мекфлај из филма "Повратак у будућност" односно његов летећи скејтборд постаје стварност у САД?!

Занимљивости 28.04.2021 | 16:33
Летећи скејтборд из филма "Повратак у будућност" већ је на улицама САД!

Ово изгледа баш како како смо рекли је "виђено" у видеу где непознати момак како крстари градским улицама у САД на правом Ховербоард-у - летећем скејтборду!

Човеку би требало одати признање, ипак води рачуна о безбедности у саобраћају, док са кацигом на глави лети кроз ваздух на правом Ховербоард-у урбаним подручјем у близини нивоа земље.

Видео од пар секунди приказује младића како вешто и брз лети на скејтборду међу семафорима, вишеспратним стамбеним зградама, ресторанима, па чак и аутомобилима који пролазе у супротном смеру.

 

Компанија која производи ово модерно чудо технологије, продаје га за више од 20 хиљада долара.

У питању је Омни Ховербоардс - и они се проглашавају креаторима првог правог електричног ховербоарда на свету - попут оних које бисте могли видети у филмовима "Повратак у будућност"



Према речима креатора, овај подухват је започет још 2015. године и од тада су направили више различитих прототипова летелице.

Што се тиче видеа - нејасно је где је то снимљено, али изгледа да се компанија годинама упушта у пробе на различитим локацијама, попут пробних летова у дивљни, пре него што су се охрабрили да направе један лет и у урбаном подручју.

(Занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар