Leteći skejtbord iz filma "Povratak u budućnost" već je na ulicama SAD!

Marti Mekflaj iz filma "Povratak u budućnost" odnosno njegov leteći skejtbord postaje stvarnost u SAD?!

Zanimljivosti 28.04.2021 | 16:33
Leteći skejtbord iz filma "Povratak u budućnost" već je na ulicama SAD!

Ovo izgleda baš kako kako smo rekli je "viđeno" u videu gde nepoznati momak kako krstari gradskim ulicama u SAD na pravom Hoverboard-u - letećem skejtbordu!

Čoveku bi trebalo odati priznanje, ipak vodi računa o bezbednosti u saobraćaju, dok sa kacigom na glavi leti kroz vazduh na pravom Hoverboard-u urbanim područjem u blizini nivoa zemlje.

Video od par sekundi prikazuje mladića kako vešto i brz leti na skejtbordu među semaforima, višespratnim stambenim zgradama, restoranima, pa čak i automobilima koji prolaze u suprotnom smeru.

 

Kompanija koja proizvodi ovo moderno čudo tehnologije, prodaje ga za više od 20 hiljada dolara.

U pitanju je Omni Hoverboards - i oni se proglašavaju kreatorima prvog pravog električnog hoverboarda na svetu - poput onih koje biste mogli videti u filmovima "Povratak u budućnost"



Prema rečima kreatora, ovaj poduhvat je započet još 2015. godine i od tada su napravili više različitih prototipova letelice.

Što se tiče videa - nejasno je gde je to snimljeno, ali izgleda da se kompanija godinama upušta u probe na različitim lokacijama, poput probnih letova u divljni, pre nego što su se ohrabrili da naprave jedan let i u urbanom području.

(Zanimljivostidana.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar