Функционере власти који су кршили мјере казнити!

"Правни тимови опозиције на заједничком састанку, морају размотрити све досадашње случајеве  непоштовања епидемиолошких мера, нарочито, када се радило о лицима која су обављала, или још обављају одговорне дужности чиме је дошло до узнемирења јавности, послана погрешна порука око поштовања мјера што дјело чини квалификованим."

Република Српска 28.04.2021 | 10:40
Функционере власти који су кршили мјере казнити!

Ово је истакао др Слободан Станић, предсједник Одбора за здравство СДС реагујући на информацију да ће Драшко Станивуковић бити саслушан у полицији због кршења епидемиолошких мјера. 

Станић је нагласио да различити аршини полиције и тужилаштва када је у питање кршење епидемиолошких мјера дају за право тумачењу селективности и то по политичкој линији. 

„Исто тако је потребно утврдити све случајеве непоступања по здравственим прописима за вријеме епидемије, задокументовати предметна дјела и поднијети пријаве надлежним органима у свим предметним случајевима.

Након подношења пријава потребно је пратити поступање по истима до коначног законског епилога. Подсјећам да је прошле године забиљежено више случајева корона журки у режији најистакнутијих функционера власти, од државних министара и замјеника министара до начелника општина, а да ни полиција ни тужилаштва нису предузели кораке да се  ови људи санкционишу“ – поручио је Станић

(БН)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Тако је Станицу

28.04.2021 09:01

Цекамо да видимо да ли правда по овом питању селективна? А кесте, јел против владајуцих нико није подизао кривицне пријаве. Фуј, фуј, фуј

ОДГОВОРИТЕ
Name

&&&

28.04.2021 09:19

Никад овдје. Неће. Бити. Правде. Ко не. Слуша. Великог. Сефа. Ово је катастрофа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да али

28.04.2021 12:02

И власти и опозиције, Тако треба да је наслов цланка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за Да али

28.04.2021 15:00

Браво на коментару!

Name

Рачуница

28.04.2021 15:31

И значи неки монструми из владајуће злочиначке организације су сјели и утврдили да је борцу доста 207КМ за мјесец дана. А Мајкићки и Шпирићу мало 7000. И борци шуте а народ гласа и подржава. Значи само "мирно и достојанствено". Искрено, требало је да узму макар још 100КМ борцима, да кажу да им је доста 107КМ (и то је пуно) а да Мајкићки и Шпирићу дају по 50 па да заокруже на по 7050КМ своја "поштено зарађена" мјесечна примања.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Огорчен

28.04.2021 15:41

Олош се дочепао народних пара и униформе. Одвратно. Дно дна. Надам се да ће једног дана фукаре из црног Аудија одговарати пред лицем правде, скупа са газдом психопатом, нарко босом и убицом из Крњеуше.

ОДГОВОРИТЕ