У наредном периоду модернизовати путеве у Бијељини

Градоначелник Бијељине Љубиша Петровић посјетио је предузеће „Бијељина пут", гдје је на састанку са руководством ове компаније разговарао о наставку и унапређењу сарадње Градске управе и „Бијељина пута" у пословима изградње и одржавања путне инфраструктуре.

Република Српска 27.04.2021 | 19:16
У наредном периоду модернизовати путеве у Бијељини

- Желимо да уважимо потребе ове друштвено одговорне компаније која запошљава 175 радника и да њихове захтјеве упућене Одјељењу за просторно уређење Градске управе ријешимо на обострану корист. Такође, желимо да унаприједимо нашу сарадњу у пословима асфалтирања и одржавања путева.

У сарадњи са заинтересованим компанијама, међу којима је и „Бијељина пут", планирамо да асфалтирамо све неасфалтиране градске улице јер је неприхватљиво да још увијек имамо такве случајеве на раздаљини од само једног или два километра од центра града - истакао је градоначелник Петровић.

„Бијељина пут", осим Бијељине, ради и на територији Брчко дистрикта и општина Пелагићево, Угљевик и Лопаре. Поред изградње нових путева, бави се зимским и љетњим одржавањем око 750 километара путне мреже.

- Упркос потешкоћама изазваним пандемијом вируса Корона, нисмо смањили број запослених, а наставили смо и са инвестицијама у модернизацију и проширење техничких капацитета „Бијељина пута". Набавили смо потпуно ново и аутоматизовано постројење бетонске базе и шест теретних возила са најсавременијом зимском опремом - нагласио је директор „Бијељина пута" Немања Ђаковић.

Градоначелник је најавио наставак посјета привредним субјектима на територији града Бијељина, као и да ће Градска управа, у сарадњи са привредним савјетом и регионалном привредном комором, помоћи у ублажавању последица пандемије вируса корона у привреди.

(БН)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Јуда

27.04.2021 18:11

Само правите путеве.дај те несто да се ради фабрике требају.Проузводња,прерада и слицно.изгледа опет се краде на асфалту пар цм доле и пар лијево.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

28.04.2021 09:02

Код сваке власти исте газде раде “пројекте”.

Name

Тања

27.04.2021 19:13

Згодан лик тај ваш градоначелник.Лијепо би га било упознати ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Паа

27.04.2021 21:09

Води га онда куци, ако хоцес

Name

Митар

27.04.2021 21:54

Са јос 20 радара

ОДГОВОРИТЕ