Јадранка Барјактаровић враћена са српске границе!

Певачица Јадранка Барјактаровић пре неколико дана кренула је аутомобилом из Црне Горе у Србију, али је због забране уласка у Србију враћена са границе, сазнаје Курир.

Забава 26.04.2021 | 22:36
Јадранка Барјактаровић враћена са српске границе!

Како наводи наш извор са лица места, певачици је забрајен боравак у Србији због ширења говора мржње, када је прошле године на једном наступу у Подгорици певала „Не може нам нико ништа, јачи смо од Србије“.

 

Она је након овог скандала била мета вишенедељних прозивки да вређа земљу у којој је почела и изградила каријеру, а њен поступак осудиле су и њене многобројне колеге.

 

Барјактаровићева је иначе забрањена и на фестивалима. Савет естрадно-музичких уметника је у септембру прошле године одлучио да певачици ускрати могућност учествовања на манифестацијама у њиховој организацији.

Овим поводом покушали смо више пута да ступимо у контакт са Јадранком, али није одговарала на наше позиве до објаве овог текста.

(Курир.рс Фото: принтсцреен)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

јоксим

27.04.2021 05:39

На жалост није једина! Треба јој вјечно забранити улазак у Србију! нека и даље пјева Усташко-Комунистичком крвнику Милу Ђукановићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Филип Д

30.04.2021 20:56

Одлицно,јос цекамо да се свим "црногирцима" који се изјасњавају као црногорци а сколују се по србији за дзабе такодје ускрати то задовољство. Нек се сколују И зарадјују паре по тим вукојебинама где Им тапсу кад пљују по србији.

ОДГОВОРИТЕ