Jadranka Barjaktarović vraćena sa srpske granice!

Pevačica Jadranka Barjaktarović pre nekoliko dana krenula je automobilom iz Crne Gore u Srbiju, ali je zbog zabrane ulaska u Srbiju vraćena sa granice, saznaje Kurir.

Zabava 26.04.2021 | 22:36
Jadranka Barjaktarović vraćena sa srpske granice!

Kako navodi naš izvor sa lica mesta, pevačici je zabrajen boravak u Srbiji zbog širenja govora mržnje, kada je prošle godine na jednom nastupu u Podgorici pevala „Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije“.

 

Ona je nakon ovog skandala bila meta višenedeljnih prozivki da vređa zemlju u kojoj je počela i izgradila karijeru, a njen postupak osudile su i njene mnogobrojne kolege.

 

Barjaktarovićeva je inače zabranjena i na festivalima. Savet estradno-muzičkih umetnika je u septembru prošle godine odlučio da pevačici uskrati mogućnost učestvovanja na manifestacijama u njihovoj organizaciji.

Ovim povodom pokušali smo više puta da stupimo u kontakt sa Jadrankom, ali nije odgovarala na naše pozive do objave ovog teksta.

(Kurir.rs Foto: printscreen)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

јоксим

27.04.2021 05:39

На жалост није једина! Треба јој вјечно забранити улазак у Србију! нека и далје пјева Усташко-Комунистичком крвнику Милу Ђукановићу.

ODGOVORITE
Name

Filip D

30.04.2021 20:56

Odlicno,jos cekamo da se svim "crnogircima" koji se izjasnjavaju kao crnogorci a skoluju se po srbiji za dzabe takodje uskrati to zadovoljstvo. Nek se skoluju I zaradjuju pare po tim vukojebinama gde Im tapsu kad pljuju po srbiji.

ODGOVORITE